"Oamenii au pretenții foarte mari". Nicoleta Nucă, despre PRESIUNEA din mediul onlie: Perfecțiunea nu există

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Nucă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Nucă, Instagram

Nicoleta Nucă a vorbit despre aparențele care se creează în mediul online, din cauza prejudecăților lansate de oameni.

Cântăreața Nicoleta Nucă a mărturisit faptul că, la începutul cariei sale, a fost foarte afectată de criticile din mediul online și punea totul la suflet. Cu timpul însă, artista a înțeles faptul că oamenii sunt diferiți și că niciodată nu va reuși să fie pe placul tuturor, oricât de mult s-ar strădui. 

"Nu poți să faci pe plac tuturor. Asta am învățat în timp. La început, puneam la suflet, mă durea chestia asta: "De ce nu înțelege lumea că așa este trendul sau de ce nu înțelege lumea că eu nu pot să fiu la fel mereu și nu-mi place să mă văd aceeași în fiecare zi". Sunt o persoană versatilă, îmi place să experimentez, să mă văd diferit, să-mi explorez toate laturile, după care am înțeles că n-ai cum, n-ai cum să le placi tuturor, n-ai cum să intri în grațiile tuturor și atunci am zis ok, atunci o să fac pe placul meu. Cum mă simt eu bine, cum mă face pe mine fericită. Asta fac. De atunci, lucrurile au început să fie foarte bine pentru mine.", a spus Nicoleta Nucă în emisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV.

Nicoleta Nucă nu mai acceptă criticile

Artista a mai mărturisit faptul că acum, singurele critici pe care le mai acceptă de la fanii ei sunt cele constructive. În rest, nu mai ia în seamă nimic, ba chiar le răspunde celor care o jignesc.

"Dacă este vorba de un atac personal, nu le accept, în sensul că răspund, nu o pun la suflet, dar răspund, pentru că nu mi se pare în regulă că oamenii cred că au dreptul să vină la tine acasă și să te atace, să te jignească. Când contestă orice alegere pe care o faci: că te îmbraci într-un fel, că îți tunzi părul sau că te machiezi într-un fel, e treaba mea până la urmă. Eu mă simt bine așa, eu mă simt frumoasă așa. De ce crezi tu că ai dreptul să vii să-mi spui că sunt așa și pe dincolo, să mă jignești.", a mai spus artista.

"Perfecțiunea nu există"

"Poți să spui absolut orice lucru, cu sinceritate, într-un mod constructiv. Mi se pare urât să vii să jignești oamenii. Și cred că toți ne confruntăm în online cu chestia asta. Din păcate, de asta folosim filtre. În mediul online există o presiune extrem de mare, în special asupra femeilor, ne chinuim extrem de mult în privința asta. Oamenii au pretenții foarte mari, mai ales pentru femeile din showbiz, au așteptări ca noi să fim ceva intangibill, ceva perfect. Și noi, la fel ca toată lumea, suntem oameni cu defecte, imperfecțiuni. Perfecțiunea nu există, dar presiunea că trebuie să fii perfect există.", a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel