O zodie va fi în al nouălea cer! Mesaje de la astre pentru alte TREI zodii. Una din ele poate atrage antipatii

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Zac Durant
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Zac Durant

Vine luna martie! Și nu oricum, ci cu un coș plin de evenimente marcante. Astrele ne aduc mărțișoare speciale, dar și tranzite care doresc să ne pregătească pentru etape noi. Iată ce urmează în aceste zile următorii nativi!

Da, martie vine îndată și se anunță foarte promițătoare din punctul de vedere al astrologiei! Aduce evenimente marcante și lasă în urmă letargia lunii februarie. 

Săptămâna vine sub influența Micului Benefic în semnul Berbecului. Venus va sta aici până la 17 martie. Îți reamintim că, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Totodată, cu Jupiter în Berbec, avem ocazia să începem proiecte, de ordin personal sau profesional.

Pe 2 martie, Venus o să facă o conjuncție cu Jupiter. Iar asta înseamna că urmează cea mai drăgăstoasă și romantică zi din an! Această conjuncție va avea loc în semnul Berbecului, așa că, dacă ne dăm interesul, vom avea o poftă imensă de a iubi și de a ne lăsa iubiți. Vom fi dornici să cucerim și să cădem în plasa iubirii. 

Pe 3 martie, Mercur intră în Pești. Tranzitul acesta ne va face să înotăm în ape tulburi, deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile noastre.  

Pe 7 martie, Saturn va intra în Pești, iar pe 23, Pluto își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Aceste tranzite o să-și facă simțită prezența și în viață noastră cotidiană. Saturn ne învață să distingem realitatea de ficțiune. Iar Pluto ne demonstrează că filmele SF pot deveni realitate.

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția dintre Venus și Jupiter de pe 2 martie se va petrece în Casa a 10-a. Așa că este un aspect nemaipomenit din punct de vedere profesional. Încă de la începutul anului, se anunță lucruri grozave în domeniul carierei pentru nativii Rac, iar acest aspect favorabil poate continua.

Trebuie să îți oferi un rol în societate. Să schimbi ceva și să modifici felul în care ești perceput de către ceilalți. Poți începe chiar și cu înfățișarea. Prezintă-te la locul de muncă altfel îmbrăcat, coafat sau cu accesorii noi. Însă, pe lângă partea exterioară, merită să acorzi atenție în aceste zile și părții interioare.

De aceea, va trebui să îți dai seama ce poți face mai mult. În ce zonă îți poți depăși condiția. Nu ar strica să faci ceva, astfel încât să reușești. Pentru că astrele sunt în favoarea ta. Nu mai trage de timp.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel