O zodie va fi greu încercată din martie! Ai mare grijă! Frustrări, decizii drastice și lecții karmice

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor alireza mahmoudi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor alireza mahmoudi

În martie, Saturn va ieși din Vărsător și va păși în semnul Peștilor.

În 2023, Saturn va intra în Pești pe 7 martie și va sta acolo mai mult de 2 ani. Ce poate să-ți aducă, cel supranumit "Lordul Karmei?" Maturizare. Indiferent de vârsta pe care o ai, Saturn vrea de la tine să nu mai fii copil, ci un om matur, așa că mai taie din excese sau alintături. Pot exista și schimbări în plan relațional odată cu intrarea lui Saturn în semnul tău. Poate te căsătorești, divorțezi, te separi sau ești nevoit să ai grijă de unul dintre părinți. Îți poate aduce cele mai grele evenimente, cele mai dure lecții, care să te responsabilizeze. Nu mai vrea visare, ci un progres real din partea ta. 

Saturn te învață să ai mai multă grijă de tine, așa că în următorii doi ani, poți să simți că nu mai poți face ce făceai înainte, mai ales din punct de vedere fizic. Poți să te simți bătrân, oricare ar fi vârsta ta. Așa că, ar fi bine să te ocupi de sănătatea ta fizică și emoțională, mai ales dacă ai neglijat aceste aspecte în ultimii ani. Această planetă mai vrea de la tine să pui o nouă cărămidă în viața ta. De ce nu, un nou loc de muncă, o nouă casă sau o nouă relație. Totuși, toate acestea vin cu responsabilități noi. Din fericire, Saturn vine și cu multe reușite, pentru care vei fi mulțumit.

2023 promite pentru tine un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ai beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul tău, și ai lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Și începe să te pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Și dacă vrei să îi faci pe plac, îți recomand să te înhami la un proiect personal/profesional care va presupune multă muncă, răbdare și frustrare. Că dacă nu o faci tu, te vei trezi pe nepusă masă că trebuie să devii responsabil pentru o persoană dragă, să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o sau să capeți o stare de tristețe cronică. Saturn te va obliga să te implici doar de lucruri serioase. Și simple. Nimic complicat. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel