O zodie se va enerva, nici profesional nu e nimic clar, însă are un as în mânecă. Schimbări după Luna Plină

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ayo Ogunseinde
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ayo Ogunseinde

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 13 - 19 iunie.

„Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil (Gemeni, Fecioară, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor şef Astrosens.ro. 

Ce se întâmplă cu o zodie în săptămâna 13 - 19 iunie

„Luna Plină se petrece în Casa 7, grijă în discuțiile cu partenerul, pentru că Mercur intră în semnul tău. Să nu acționezi bazat pe ce idei ți-au venit. E o săptămână plină de confuzie. Nici profesional nu este nimic clar. Pe moment, te enervezi, nu înțelegi ce se întâmplă, dar nu lua lucrurile personal, mai ales la locul de muncă. Tu ai capacitatea de a te adapta foarte ușor. Conjuncția Marte - Berbec la tine se petrece în Casa 11. Să nu iei vorbele unui prieten mai mult decât sunt”, a spus Daniela Simulescu.

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel