O zodie PLĂTEȘTE la finalul anului. Mare ATENȚIE! "Asta e PROBLEMA. Nu v-ați fi gândit NICIODATĂ"

Data publicării:
 Víťa Válka, pixabay
Descriere foto: Víťa Válka, pixabay

Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în perioada 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021.

"Cheltuieli în continuare. Avem Venus în Săgetător și problema e că s-ar putea să fii nevoiți să plătiți greșeli vechi, datorii mai vechi pe care nu le-ați plătit la timp, nu ați vrut să le plătiți, ați insistat, ați zis că o să aveți câștig de cauză... Ei bine, nu! Și s-ar putea să plătiți și ceva penalizări.

Acum, ce să vă spun. Vouă v-aș recomanda ca la sfârșitul anului acestuia să vă plătiți datoriile, mai ales pe cele pe care ați putea să le plătiți. Adică să nu vă gândiți să vă găsească anul nou cu: lasă mă, că sunt niște datorii mici, le plătesc la anul! Nu, nu, nu! Ați putea să le plătiți acum și să stați cu sufletul liniștiți între ani, că v-ați eliberat de anumite poveri pe care le aveați în spate, fie că sunt facturi, fie chirie, fie credit... orice ar fi, plătiți-vă datoriile!"

Citește despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel