O ZODIE este avertizată săptămâna asta pe partea de sănătate: Nu vă speriați, nu vine nicio APOCALIPSĂ

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop 4-10 octombrie 2021. Daniela Simulescu a făcut noi anunţuri pentru toate zodiile.

"Recomandare principală săptămâna viitoare ar fi să nu te cerți cu colegii. Să nu îi pui să promită lucruri, să nu-i obligi să facă așa cum faci tu sau nici tu să nu-i copiezi prea mult. Vor fi situații în care veți fi expuși la momente în care cineva trebuie să ia o decizie. O să fie o amânare, o evitare, nimeni nu vrea să ia decizii și din cauza acestui lucru, pentru că mai este și Mercur Retrograd, se amână, se întârzie, se blochează, se limitează și nu o să vă convină această stare, bineînțeles.

Pentru cei care sunt în cursul unor investigații medicale, unor discuții cu doctorii, în zona asta de sănătate, cereți și a doua opinie, nu vă speriați, verificați, asigurați-vă de fiecare dată că ați luat toate măsurile astfel încât să puteți începe un tratament. Nu luați de bună tot ceea ce se zice.

Vă atrag atenția că aveți aspecte bune. Pentru cei ce doresc să facă o schimbare pe plan profesional nu se întâmplă nimic, credeți-mă. Nu vine nicio apocalipsă dacă în sfârșit aveți curajul să faceți, să vă aruncați într-un alt domeniu, în alt loc de muncă.

Guvernatorul vostru, Venus, trece în casa a 8-a, începe o perioadă bună pentru tot ce înseamnă intimitate, dormitor, dar și pentru tot ce înseamnă zona de regăsire, de cicatrizare a unor răni sentimentale mai vechi", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS.

 

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel