O zodie e DĂRÂMATĂ între 25 - 31 octombrie: Renunțați! Veți fi precum niște războinici

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop 25 - 31 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Daniela Simulescu, previziuni. Vezi ce ți-au rezervat astrele săptămâna asta.

"Pentru voi, intrarea Soarelui în Scorpion de zilele acestea a fost prielnică. Va fi prielnică și intrarea lui Marte în Scorpion de pe data de 31 octombrie. Mai aveți câteva zile cu Marte în casa a 8-a în care s-ar putea să fiți foarte nemulțumiți de situația financiară pe care o aveți.

Banii pe care-i aveți, banii pe care-i are partenerul, planurile pe care le aveți, o să vă dați seama că nu sunt atâția bani pe cât v-ar plăcea. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 9-a, dintr-o dată vă schimbați obiectivele. Dacă până acum aveați un plan, voiați să vă țineți de el, voiați să vă iasă, poate s-au întâmplat anumite lucruri ca să vă arată că nu s-a întâmplat conform așteptărilor, ceea ce înseamnă că dintr-o dată începeți să căutați alte metode, alte căi, alte soluții, alte zări.

Pentru mulți dintr-o dată se pune problema începerii sau renunțării la anumite cursuri sau plecării sau întoarcerii, părăsirii unui anumit loc, mutării sau de ce nu, o perioadă bună de călătorit, pentru cei care vor sau pot să călătorească, să ne înțelegem..

 

Bineînțeles, cu Marte și cu Soarele în casa a 9-a, veți fi așa, precum niște războinici, vă veți supăra când ceva nu e corect, însă aveți grijă să vă informați din cele mai corecte surse. Venus e în casa a 10-a, un mic careu cu Neptun, apoi sextil cu Jupiter, vi se dărâmă o bulă, vi se dărâmă o speranță, dar va apărea și o soluție apoi.

 

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel