O ZODIE are ”o pilă de la Univers în următorii 20 de ani”

S K, pixabay
Descriere foto: S K, pixabay

Ce ne așteaptă în 2021 în ceea ce privește sănătatea, dragostea, cariera și situația financiară? Daniela Simulescu, astrolog DCNews, vine cu toate răspunsurile!

Pentru o zodie, anul 2021 este extrem de important. 

„2020 nu a fost deloc ușor, nici din punct de vedere relațional. Dar vine 2021! În primul rând, vreau să vă spun conjuncția Jupiter - Saturn din Vărsător, care se întâmplă chiar pe 21 decembrie 2020, are un impact foarte mare asupra zodiilor de aer, care au o pilă în următorii 20 de ani, pentru că Jupiter - Saturn în Vărsător dă tendința în următorii 20 de ani. Deci, voi aveți o pilă de la Univers! Vă veți adapta ușor la schimbări, veți fi deschiși.

În 2020, poate v-ați simțit blocați, dar ați integrat deja câteva schimbări și în 2021 știți ce să faceți cu ele. 

2021 are o mare legătură și cu aplicabilitatea a ceea ce știți. O să aveți momente în care o să spuneți vreau și aia, și aia, și aia, dar la ce mă ajută? Ce pot să fac practic din asta? În 2021, ieșiți din prăpastie și depinde de voi dacă vă mai uitați în jos. E cazul să vă luați mai în serios, cum vă raportați la tot ceea ce se întâmplă profesional și relațional. În 2021 nu mai aveți scuze că nu se întâmplă lucruri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în fiecare zodie.

Horoscop Gemeni 2021. Daniela Simulescu, previziuni: sănătate, dragoste, carierăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 noi 2020, 08:50 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience