O tânără și-a surprins iubitul că o înșeală, în timp ce făcea un TIKTOK cu prietenii. Cum a fost posibil acest lucru / VIDEO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels

O tânără susține că și-a surprins iubitul înșelând-o, în timp ce filma un TikTok cu prietenele ei în oraș.

În zilele noastre, oamenii filmează aproape orice, fie că este vorba de TikTok, Snapchat sau pur și simplu pentru amintiri. Așadar, dacă vreodată pui la cale ceva rău, există șanse ca cineva să surprindă totul pe cameră. Cu toate acestea, nu te-ai aștepta niciodată să filmezi un TikTok și să-ți surprinzi propriul partener pe fundal că te înșeală, când este și lângă tine.

Este exact ceea ce susține o fată că i s-a întâmplat, când ea și prietenele ei filmau un videoclip amuzant într-o ieșire în oraș.  Georgia și prietenele ei se filmau mimând un  trend viral, moment în care și-a dat seama că pe fundal iubitul ei o înșela. 

În fundal, o femeie i-a apucat fața bărbatului și l-a sărutat, în timp ce Georgia pare absolut nedumerită.

"Când îți surprinzi iubitul înșelându-te în timp ce faci un TikTok", a scris ea în descrierea filmulețului de pe TIKTOK, potrivit The Mirror.

Un utilizator TikTok a comentat: "El zâmbește literalmente și se apleacă. Soțul meu s-ar fi aplecat CUMVA în spate dacă o femeie i-ar fi pus mâna pe față așa".

"I-aș băga pe amândoi la coșul de gunoi pentru că, până la urmă, amândoi au făcut-o, nu doar unul dintre ei", a adăugat altul.

Cu toate acestea, Georgia a scris în descrierea videoclipului: "nicio prietenă nu a fost rănită în acest proces", așa că am spune că există o șansă destul de mare ca ei doar să se distreze.

Cu toate acestea, să fie o lecție pentru noi toți - nu știi niciodată cine are o cameră de filmat și ce poate surprinde.

 

@gh0bbs No girlfriends were harmed in the process #bingbong #fyp #joebyron #caught #boyfriend #cheating ♬ original sound - isaacberridge

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel