O tânără a aflat că e însărcinată cu 50 de minute înainte să nască

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O tânără a aflat că este însărcinată cu 50 de minute înainte să nască o fetiță. Până atunci, Hannah nu a bănuit nimic. 

Hannah Violet a povestit pe TikTok cum a aflat, la 20 de ani, cu 50 de minute înainte să nască, faptul că este însărcinată. Tânăra a adus pe lume o fetiță, deși purta aceleași măsuri la haine și lua anticoncepționale. 

"Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată pentru că luam anticoncepţionale. Tot eu – am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc", a povestit tânăra.

Ea a explicat că s-a trezit într-o dimineață cu dureri puternice de stomac și spate și a fost transportată de urgență la spital cu suspiciune de apendicită. Până atunci, când avea dureri de burtă, credea că este... constipată, scrie The Sun.

"M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe.", a povestit Hannah. 

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 dec 2021, 17:47 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience