O săptămână BULVERSANTĂ pentru două zodii. Alte două zodii se vor întreba: "Încotro mergem?"

Data publicării:
Sursa Foto Freepik
Descriere foto: Sursa Foto Freepik

Iată care sunt mesajele astrelor pentru următoarele PATRU zodii!

Da, luna martie este cea care ne pregătește pentru tot felul de surprize, de care știi deja. Dar începem să le înțelegem din ce în ce mai serios. Saturn a intrat deja în Pești pe 7 martie. Urmează intrarea lui Pluto în Vărsător, de pe 23 martie, dar și tranzitul lui Marte în Rac, începând cu 25 ale lunii. 

Iar aceste tranzite nu sunt simple. Nu doar că aduc schimbări pentru luna în curs, ci pentru următorii ani. De ce spunem asta? Fiindcă Saturn aduce o sumedenie de teste și lecții pentru nativii cu marcaj mutabil în astrogramă, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iar Pluto este cel care aduce urcușuri și coborâșuri. Dar și transformări radicale pentru persoanele cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. În final, Marte o să ambiționeze semnele cardinale, date de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Practic, nicio zodie nu scapă și nici nu se plictisește.

Leu/Ascendent în Leu

Gândește-te la următorul lucru. Ai foarte multe planete în Casa a 8-a. Îi amintim pe Soare, care este guvernatorul tău, Mercur și Neptun. Deci, o triplă conjuncție. Toate aceste planete sunt în Careu cu Marte din Casa a 11-a. Dezamăgirile pe care le-ai avut din partea prietenilor sau a cunoscuților și așteptările au fost numeroase.

Ai tot așteptat, în special din august până în prezent, fie să te sune un prieten, fie să îți iasă niște planuri care încă nu se arată. Ei bine, nici în această săptămână nu ies. O să ai o senzație de picaj în gol, nu știi încotro să te duci. Dar să știi că poate fi și o stare puțin indusă, fiindcă ți se pare că trebuie să ți se întâmple niște lucruri. Cel mai probabil, viața ți-a demonstrat că nimic nu se întâmplă de la sine.

Totodată, ai și frici de toate felurile, iar cei din jur se pot simți nițel sufocați. Dar cine își dorește să rămână cu adevărat lângă tine, va rămâne. Dar nu te mira dacă oamenii dragi pot fi puțin sătui. Venus o să intre în Casa a 10-a, a carierei, iar acesta este un lucru bun. Așa că încearcă să nu te panichezi, dar nici să te pierzi cu firea. S-ar putea să te chinui exact unde nu trebuie.

Citește mai mult pe astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel