O rețetă pe gustul tuturor: Andive cu sos de smântână

Eilliv Sonas, foto unplash
Descriere foto: Eilliv Sonas, foto unplash

Andivele sunt un bun vitaminizant și remineralizant în alimentația copiilor, a convalescenților, a gravidelor și a persoanelor mai în vârstă.

Andivele sunt atat de utile sănatății, încât merită să le ținem aproape, deoarce andiva este leguma cea mai scumpă, dar covenabilă ca medicamentul cel mai ieftin.

Ingrediente:

2000 g andive, 75 g unt, 500 h sos de smântână și 30 g sare

Proces tehnologic:

Andivele se curăță, se spală în mai multe ape și se crestează în patru. 

Modul de preparare: 

Andivele se înăbușă în unt cu 150-200 ml de apă și puțină sare. Se adaugă sosul și se continuă fierberea circa 15 minute. 

Servirea:

Preparatul se servește cald.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 26 noi, 07:05 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play