O profesoară care tăia unghiile și strica manichiura elevelor a fost dată afară din învățământ / VIDEO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O profesoară din Constanța a fost dată afară din învățământ, după ce a luat decizia să le taie unghiile elevelor care nu se conformau cerințelor acesteia.

Chiar dacă unii elevi depășesc limitele bunului simț, profesorii nu pot lua măsuri directe și imediate. Cadrul didactic din Constanța care a decis „amputarea“ manichiurii elevelor pentru că nu se conformau cu cerințele orei de practică și-a pierdut locul de muncă.

Potrivit unor surse neoficiale, la ședințele cu părinții li s-a cerut acestora să nu le mai permită fetelor să poarte unghii mari, dar elevele nu s-au conformat. Așa se face că la o clasă de a X-a care își desfășura activitatea de practică într-o unitate alimentară, profesoara, nemulțumită de faptul că unele fete aveau unghiile prea lungi le-a tăiat cu foarfeca.

Conducerea școlii și a Inspectoratului Școlar au fost sesizate.

 

„În primul rând, m-am asigurat că respectivul cadru didactic, care era angajat la plata cu ora, nu mai predă vreo oră în școală. Ceea ce s-a întâmplat de ieri. În al doilea rând, am solicitat ca în cel mai scurt timp să ne fie comunicat rezultatul anchetei disciplinare“, a precizat Sorin Mihai, inspectorul general al ISJ Constanța, potrivit FocusPress.

 

Vezi VIDEO pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel