O pisică a fost salvată după ce a rămas blocată cel puţin 10 zile într-o conductă/ VIDEO

Data publicării:
Pisica, sursa instagram/ autor: fundacja_felineus
Descriere foto: Pisica, sursa instagram/ autor: fundacja_felineus

Curiozitatea aproape că a ucis o pisică din oraşul polonez Rzeszow, care a rămas blocată cel puţin zece zile într-o conductă a sistemului de încălzire al oraşului înainte de a fi într-un final salvată.

Pe 24 octombrie, autorităţile locale au fost informate că este posibil ca o pisică să fi rămas blocată într-una din conductele sistemului de încălzire, iar marţi aceasta a fost salvată graţie eforturilor pompierilor şi angajaţilor de la companiile de apă şi termoficare, relatează Agerpres.

Potrivit lui Artur Gernand, un angajat al primăriei din Rzesow, motanul rămăsese prins între conductă şi structura ei de protecţie.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fundacja Felineus (@fundacja_felineus)

 

 

"Marţi (salvatorii) au reuşit să îndoaie structura de protecţie, mărind spaţiul, şi astfel pisica a putut ieşi", a povestit Gernand.
 

După evadare, motanul, denumit "Rurek" după cuvântul polonez pentru conductă, a fost preluat de ONG-ul Fundacja Felineus, care a declarat că vineri felina s-a simţit suficient de bine pentru a putea părăsi clinica veterinară în care a fost îngrijită. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fundacja Felineus (@fundacja_felineus)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel