O nouă mămică în showbiz. O prezentatoarea PRO TV a anunțat că va avea gemeni

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Păuleanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Păuleanu, sursa foto Instagram

După Adela Popescu, o altă vedetă TV a anunțat că va deveni mămică. Despre cine este vorba?

Ramona Păuleanu, prezentatoare a rubricii Meteo și corespondent al Știrilor Pro TV anunțat în direct că este însărcinată. „Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa, pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a mărturisit prezentatoarea TV. 


Ramona Păuleanu, în vârstă de 35 de ani, este în culmea fericirii de când a aflat că viața ei se va schimba. Vedeta TV va deveni mamă de gemeni, iar emoțiile au început să îi dea târcoale încă de pe acum. 


„Dacă tot m-a pârât @andreeamarinescu_22 , iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt „puțin” însărcinată și foarte mult emoționată. Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treaăa nu-mi place să ma încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram în dreptul unor fotografii cu burtica de gravidă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel