O nouă iubire pentru Aza Gabriela. Cine este bărbatul care o face să zâmbească din nou

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ azagabriela
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ azagabriela

După o perioadă de singurătate, Aza Gabriela și-a găsit din nou zâmbetul alături de un bărbat care-i face inima să bată mai puternic. Celebră pentru cariera sa de succes și pentru personalitatea sa puternică, Aza Gabriela a prezentat recent câteva informații despre relația cu noul său partener, iar fanii sunt în extaz. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima și care este secretul iubirii lor?

Aza Gabriela, în vârstă de 24 de ani, are o viață profesională pe culmile succesului, dar nici pe plan personal nu stă mai rău, aceasa declarând că are o relație ce o împlinește de câteva luni. Într-un interviu acordat Spynews, artista recunoaște câtă fericire îi aduce alesul, dar și câteva detalii despre planurile pe care le au împreună. Artista a mai fost în trecut și cu „diamantul” lui Gigi Becali, fotbalistul Alexandru Pantea.

O relație ținută la „umbră”

Vedeta declară fericirea nespusă de care are parte, dar și energia de care dă dovadă. Aceasta este împlinită și lucrează la o grămadă de proiecte. Pe lângă aceasta, ea are parte de un bărbat lângă ea care îi încântă timpul liber. El este om de afaceri și, cel puțin până acum, nu există detalii despre acesta, având în vedere că nu este persoană publică. Vedeta spune că o afișare în online nu le-ar aduce bine deloc relației.

”Sunt foarte fericită pentru că în ultima perioadă mi-au venit foarte multe proiecte, iar în afara acestor proiecte am un om minunat care a intrat în viața mea, mă susține pe plan sentimental, profesional, e alături de mine, mă susține în absolut orice. Nu e persoană publică, e un om de afaceri, tocmai de aia nu aș vrea momentan să-i dau numele, suntem foarte bine așa cum suntem. Momentan o afișare pe online nu ne aduce un plus relației, suntem super liniștiți acum și super mulțumiți de noi ca relație”, a spus Aza despre noua relație, a spus vedeta pentru Spynews.

Cum i-a acaparat inima bărbatul misterios

De asemenea, observăm că acest bărbat misterios nu există în viața lui Aza de ieri, de azi. Acesta și-a făcut loc în cercul apropiat al vedetei cu încă doi ani în urmă. Cei doi s-au apropiat tot mai mult până când au realizat că este chimie între ei.

”El mi-a fost prieten de doi ani, un prieten bun, iată însă că lucrurile au luat amploare și am văzut că ne-am apropiat din ce în ce mai mult. Uite că nu ne-am dat seama și am început o relație. Suntem de câteva luni într-o relație, dar avem planuri de viitor să ne mutăm împreună. Suntem foarte apropiați, nu ne așteptam că relația noastră de prieteni”, a mai zis artista pentru Spynews.

Câte milioane de vizualizări a făcut Aza cu ultima piesă

Artista a încântat publicul și cu câteva detalii despre planurile sale recente, ea a scos o piesă de succes care a acumulat milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt, acest detaliu fiind foarte impresionant la adresa cântăreței. Aza spune și că printre toate proiectele sale și-a făcut timp și pentru partenerul său, fapt materializat printr-o vacanță:

”Pe plan profesional am scos o piesă, am făcut un milion de vizualizări în vreo 10 zile, nu ne-am așteptat să meargă chiar atât de bine. Începem concertele, evenimente. Pot spune că intrăm în pâine și în cuptor, așa cum trebuie. Am fost cu partenerul meu într-o vacanță împreună, mai avem și alte planuri să plecăm, cred că vor urma foarte multe călătorii”, a mai spus Aza, conform Spynews.

”Mai avem și alte planuri, planuri de business, chiar vrem să facem ceva nou împreună”, a mai zis Aza conform sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel