O nouă idilă la Survivor? Doi FAIMOŞI au dormit împreună: Am prins o noapte călduroasă

Data publicării:
Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Facebook Survivor Romania

Abia a ajuns la Survivor, însă Marian Drăgulescu deja stârneşte subiecte de bârfă printre colegii săi de echipă. 

În prima noapte în tabăra Faimoşilor, fostul gimnast a dormit extrem de aproape de o altă concurentă şi chiar a recunoscut că a fost "o noapte călduroasă". Cea lângă care a dormit Drăgulescu este chiar Natalia Duminică, şi ea nou intrată în concurs. 

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.

Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.

CITEŞTE ŞI O nouă eliminare la Survivor 2022. Radu Itu a părăsit competiția: „Am plâns aici cât nu am plâns în 30 de ani”

Cine este Natalia Duminică 

 

Natalia Duminică este din Republica Moldova. Aceasta cochetează cu dansul încă de când era mică. Ea nu se află la prima participare în cadrul unei emisiuni TV.

În 2011, Natalia Duminică și mama ei, Aliona, originare din Republica Moldova, au uimit juriul și publicul de la ”Românii au talent, cu un belly dance senzațional. Natalia a revenit la emisiune și în 2018, de data aceasta singură, și pur și simplu i-a fermecat pe jurați cu mișcările ei. A ajuns până în semifinală, iar juriul a desemnat-o câștigătoarea premiului de originalitate, scrie cancan.ro.

Marian Drăgulescu, detalii neștiute din fostele lui relații. De ce a divorțat de două ori marele sportiv

 

Potrivit lui Marian Drăgulescu principalul motiv care a dus la divorț a fost graba cu care a ajuns în fața altarului. Sportivul spune că nu a avut suficient timp să își cunoască partenerele înainte de a face marele pas, iar în timp s-a dovedit că nu erau pe aceeași lungime de undă. 

„Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat”, a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Sportivul spune că nu s-ar împăca niciodată cu fostele lui soții, deoarece crede că dacă nu a mers din prima, relația respectivă nu va funcționa niciodată. 

„Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul”, a mai adăugat sportivul.

Prima soție a lui Marian Drăgulescu a ajuns o femeie de succes și a strâns o avere importantă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel