O nouă despărțire în showbiz. Cristina Cioran i-a spus ADIO lui Traian Văduva, după 10 ani de relație

Data publicării:
Cristina Cioran, instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, instagram

O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Cristina Cioran și Traian Văduva au ales să meargă pe drumuri separate, după zece ani de relație.

Cristina Cioran și Traian Văduva au trăit o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de zece ani, dar iată că cei doi au hotărât să nu mai formeze un cuplu și să meargă pe drumuri separate. Actrița a fost  și cerută în căsătorie de Traian Văduva, dar planurile de viitor s-au spulberat într-o secundă.

Cristina Cioran și Traian Văduva au pus capăt relației

Actrița a fost cea care a făcut anunțul în care a dezvăluit faptul că nu mai formează un cuplu cu cel care urma să-i devină soț, însă fără a da mai multe detalii despre această ruptură.

„Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”, a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

Despărțirea celor doi i-a luat prin surprindere pe fanii și pe apropiați, mai ales că cei doi păreau că se iubesc necondiținat și că își doresc să formeze o familie. Mai mult decât atât, actrița a declarat în nenumărate rânduri că a fost dragoste la prima vedere și că se înteleg de minune, iar certurile dintre ei sunt bazate doar pe lucruri nesemnificative.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel