O nouă despărțire în showbiz. Ana Barnoschi și logodnicul ei și-au spus ADIO: "Drumurile noastre se despart azi"

Data publicării:
Ana Barnoschi, instagram
Descriere foto: Ana Barnoschi, instagram

Ana Barnoschi și logodnicul ei s-au despărțiti după șase ani de relație. Cei doi și-au spus ADIO, spre uimirea fanilor.

Despărțirile se țin în lanț, chiar în prag de sărbători. Ana Barnoschi și Marian, logodnicul ei, fac parte din cuplurile care și-au spus ADIO. Cei doi au ales să o ia pe drumuri separate, după șase ani de relație.

Se pregăteau de nuntă, dar s-au despărțit

Ana Barnoschi și logodnicul ei au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, motiv pentru care fanii au rămas șocați la aflare veștii că cei doi nu mai sunt împreună. Anunțul a fost făcut chiar de logodnicul vedetei, care i-a mulțumit pentru toate momentele frumoase petrecute împreună.

"Au fost aproape 6 ani! Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubii o persoană cu toată ființa mea. Din păcate drumurile noastre se despart azi! Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le am învățat de la tine. Îți mulțumesc pentru tot. Ai grija de tine, gălușcă" , a fost mesajul pe care l-a scris Marian, logodnicul Anei Barnoschi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marian Preda (@eusuntmarian)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel