O influenceriță renumită a fost găsită moartă după ce a dispărut de acasă. Aceasta își părăsise recent soțul

Data publicării:
Kristina Zhuravleva, sursa instagram
Descriere foto: Kristina Zhuravleva, sursa instagram

O influenceriță renumită din Rusia a fost găsită moartă într-o pădure, după ce dispăruse de acasă de două săptămâni. Aceasta își părăsise și soțul.

Lumea showbizului din Rusia este în stare de șoc, după ce s-a anunțat că frumoasa Kristina Zhuravleva, o influenceriță renumită, a fost găsită moartă într-o pădure situată la marginea orașului Aramil. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de către un șofer, care a oprit ca să facă o pauză de la condus. Aceasta purta un trening și era de negăsit de aproape două săptămâni. 

La scurt timp, Dmitry, soțul influenceriței, a fot reținut de către poliție. El le spusese prietenilor soției sale că îl părăsise şi voia să fie singură, motiv pentru care plecase la Moscova.

“Era calm la telefon și a spus că Kristina l-a părăsit. Și-a împachetat lucrurile și și-a lăsat telefonul acasă. A vrut să fie singură și el a spus că e obişnuit ca ea să lipsească”, a declarat Elena Makhalina, o prietenă a influenceriţei, potrivit Daily Mail.

Medicii legiști au menționat faptul că “nu există semne” de moarte violentă, iar primele ipoteze arată aceasta ar fi putut fi injectată cu forţa cu substanţe stupefiante.

“Anchetatorii stabilesc circumstanțele morții ei. Va fi efectuată o examinare criminalistică, vor fi demarate interogatorii şi alte activităţi pentru rezolvarea acestui puzzle. Încercăm să stabilim dacă au existat tensiuni în familie”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, influencerița avea o relație foarte strânsă cu soțul ei și părea totul perfect.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style•Fashion•Flatlay (@kris_zhuravleva_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style•Fashion•Flatlay (@kris_zhuravleva_)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel