O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a avut un șoc. De necrezut ce „ingredient” periculos a găsit/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O femeie a avut parte de un șoc, după ce și-a comandat o pizza și a vrut să mănânce din ea.

Gemma Barton din Thornton Cleveleys, Lancashire (Marea Britanie) avea poftă de pizza, motiv pentru care a decis să facă o comandă la un celebru lanț de restaurante fast food. La scurt timp după ce curierul a adus comanda, femeia a început să mănânce din pizza fără să se gânească la ce urma să se întâmple.

În timp ce mânca, la un moment dat, atenția i-a fost atrasă de un detaliu bizar. Inițial, aceasta a crezit că este vorba doar despre un ingredient din mâncare. Totuși, când a privit mai atent, aceasta a realizat că în pizza este un șurub cu piuliță, de mărimea unei măsline.

Enervată la culme de ceea ce a descoperit, aceasta nu a mai stat pe gânduri și a fotografiat pizza comandată. Ulterior, Gemma a publicat fotografiile pe rețelele de socializare,  stârnind numeroase comentarii și reacții în rândul internauților.

 

„Vă rog să verificați bine de tot atunci când comandați pizza și vreți să mâncați. M-aș supăra să știu că altcineva a pățit cee ace am pățit și eu. Aveți mare grijă dacă doriți să comandați de la acest restaurant din Thornton Cleveleys. Riscați să înghițiți obiecte și să vă sufocați. Dați share, ca să știe și alții să prevină un accident”, a scris femeia în dreptul fotografiilor.

 

După ce fotografiile au devenit virale, femeia a fost sunată de către restaurantul unde comandase pizza. Aceștia și-au cerut scuze pentru incidentul produs , menționând faptul că vor face verificări la locația de unde clienta a comandat, arată cei de la metro.co.uk.

„Punem satisfacția clienților pe primul loc, așa că regretăm din plin acest incident. Vom cerceta cele întâmplate și vom lua măsuri pentru ca situații similare să nu se mai întâmple”, au anunțat prin intermediul unui comunicat oficial reprezentanții respectivului restaurant producător de pizza.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel