O femeie vrea să aibă cele mai mari solduri din lume. Incredibil cum arată corpul ei / VIDEO

Data publicării:
Bobbi-Jo Westley, captură youtube/ truly
Descriere foto: Bobbi-Jo Westley, captură youtube/ truly

O femeie din Statele Unite ale Americii vrea să aibă cele mai mari șolduri din lume, chiar cu riscul de a-și pierde viața pentru a doborî recordul. 

Bobbi-Jo Westley,în vârstă de 45 de ani, din York, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, vrea să devină femeia cu cele mai mari șolduri din lume. În ciuda avertismentului doctorilor, femeia își pune în pericol sănătatea doar pentru a ajunge la ce și-a propus.În acest moment, recordul pentru cele mai mari șolduri e deținut, din 2013, de Mikel Ruffinelli, din Los Angeles, potrivit Daily Mail.

Deși a recunoscut că îi este teamă să moară, Bobbi a mărturisit că e pregătită să facă orice pentru a-și atinge țelul. Ea a detaliat planurile sale într-un mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly. Potrivit Daily Mail, Bobbi poate să câștige și 2.000 de dolari pe oră în timpul sesiunilor web cu fanii săi.

”Primesc tot felul de cadouri și mesaje de la fani, unii dintre ei mă întreabă dacă vreă să mă căsătoresc cu ei, ceea ce e cam greu, pentru că deja am un soț,” a declarat Bobbi.

”Atunci când oamenii de pe rețelele de socializare îmi spun că sunt grasă, nu reacționez. Pentru că sunt grasă.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hooked On The Look (@hookedonthelookshow)

Ce grosime are corpul ei

 

Bobbi-Jo Westley cântărește aproape 246 de kg și are o circumferință a șoldurilor de 2.41 m. Recordul, deținut de Ruffinelli, e de 2.51 m. 

”Șoldurile mele mă fac unică. Mă fac pe mine ”mine”. Când am realizat că sunt bărbați în lume cărora le place forma mea, am fost surprinsă,” a declarat Bobbi.

Bobbi se confruntă cu mari probleme de sănătate din cauza greutății sale în plus. Doctorii au sfătuit-o să nu iasă din casă, pentru că mișcarea la așa greutate îi pune în pericol viața. Greutatea în plus a lui Bobbi nu îi permite să facă multe activități zilnice obișnuite, dar vrea să încerce în continuare să doaboare recordul.

”E ceva ce trebuie să fac și o iau zi după zi. Vreau să-și aducă lumea aminte de mine pentru ceva și cred că am fost menită să am cele mai mari șolduri din lume.”

”Ultima dată când am fost la doctor, avea, 246 de kg. Și să ai șolduri mari e cam dificil,” a declarat Bobbi. ”Când urc sau cobor scările sau pășesc pragul ușilor, trebuie să mă întorc într-o parte.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel