O femeie a scăpat ca prin MINUNE după ce mașina ei a fost strivită de un camion: „S-a ridicat și a mers singură”

Data publicării:
Foto Twitter/ Trooper Rocky Oliphant
Descriere foto: Foto Twitter/ Trooper Rocky Oliphant

Acest caz a șocat o lume întreagă. O șoferiță a scăpat doar cu răni ușoare după ce mașina ei a fost strivită de un camion cu 18 roți. 

Această femeie a scăpat într-un mod miraculos de sub roțile unui camion de mari dimensiuni, după ce mașina ei a fost strivită. Cazul a șocat pe toată lumea, iar echipajele care au venit la locul accidentului, au rămas fără cuvinte. 


O șoferiță din Washington, în vârstă de 46 de ani, a șocat pe toată lumea după ce a ieșit teafără de sub roțile unui camion. Mașina a fost strivită de-a dreptul, iar șoferița a supraviețuit doar cu răni ușoare, într-un mod pe care nimeni nu îl poate explica, potrivit PEOPLE


Potrivit polițistului Rocky Oliphant, șoferița a fost lovită din spate de semiremorcă. În ciuda imaginilor șocante, femeia care conducea mașina a scăpat din accident doar cu răni minore, a declarat Oliphant.


„Chiar nu există un cuvânt pentru a descrie această coliziune”, a scris el pe Twitter. „În mod miraculos se crede că sunt răni minore”.


„Mașina a fost lovită din spate, a pliat mașina în două, iar semiremorca s-a oprit deasupra autovehiculului”, a continuat Oliphant. „În cei 14 ani de carieră, nu am văzut niciodată așa ceva”. 


Oliphant a declarat ulterior că femeia a reușit să iasă din mașina ei singură. 


Potrivit Seattle Times, înainte de accident, un camion cu semiremorcă aflat în fața femeii de 46 de ani a redus viteza, ceea ce a determinat-o și pe aceasta să încetinească. Dar camionul cu semiremorcă din spatele ei nu a putut frâna la timp, izbindu-se de mașina ei și iar asta a făcut ca autovehiculul să fie împins înainte în celălalt camion.


Oliphant a declarat că șoferul camionului cu semiremorcă din spate este cercetat pentru că nu a păstrat distanța. 


Polițistul a postat ulterior o fotografie care arată mașina grav avariată după ce a fost scoasă de sub semiremorcă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel