O femeie a murit după ce a mirosit un parfum, primit cadoul de la iubitul ei. Bărbatul habar nu avea că sticluța conține o substanță toxică

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor @felipepelaquim
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor @felipepelaquim

O femeie a murit, după ce a mirosit o sticluță de parfum. Află în articol ce substanță conținea.

O femeie în vârstă de 44 de ani din Marea Britanie a murit după ce a mirosit o sticluță de parfum. La cinci ani după ce a devenit victima neintenționată a unui atac devastator cu otravă al agenților ruși pe teritoriul britanic, Charlie Rowley încă își așteaptă dreptatea și spune că va da în judecată Rusia, scrie The Sun.

Constructorul în vârstă de 49 de ani și iubita sa, Dawn Sturgess, au fost expuși la un agent neurotoxic numit Novichok, care se găsea în sticluța de parfum. El a supraviețuit, dar femeia a murit. Se crede că substanța a fost folosită în tentativa de asasinare a fostului spion rus Serghei Skripal, a fiicei sale și a fostului ofițer de poliție Nick Bailey. Cei trei au fost otrăviți în apropiere de Salisbury, în luna martie a aceluiași an.

"Victime colaterale, este o expresie folosită de oameni pentru a ne descrie pe mine și pe Dawn"

Declarațiile bărbatului vin după ce mult așteptata audiere publică cu privire la moartea partenerei sale va fi amânată până anul viitor. Charlie, care a suferit mai multe accidente vasculare cerebrale și leziuni ale nervilor după otrăvire, a pierdut totul când casa lui a trebuit să fie distrusă din cauza contaminării. Nu a primit nici un ban drept compensație.

Stând în fața unui montaj foto cu Dawn în noua sa casă, el a spus: "Trăiesc în speranța că se va face dreptate. Am așteptat de cinci ani și vreau ca adevărul să fie spus în sfârșit. Mă voi lupta până în ziua în care va exista un rezultat. Victime colaterale, este o expresie folosită de oameni pentru a ne descrie pe mine și pe Dawn, dar eram oameni cu sentimente. Aș dori să am o anchetă adecvată, cu un rezultat real".

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel