O femeie a fost îngropată de vie de soțul ei. A reușit să sune la Urgențe de pe smartwatch-ul de la mână. Operatorul o putea auzi urlând

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Michael Förtsch
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Michael Förtsch

O femeie a scăpat din mâinile soțului ei, care a vrut să o omoare, îngropând-o în pădure. 

O femeie din Washington a fost înjunghiată, imobilizată cu bandă adezivă și îngropată într-un mormânt de mică adâncime din pădure de către soțul ei, înainte de a se elibera și de a căuta ajutor. Young Sook An, o femeie de 42 de ani dintr-o suburbie a Washingtonului, a fost răpită de soțul ei duminică după-amiază. Cuplul, care divorțează, se certă din cauza banilor. Soțul ei i-ar fi spus că „mai degrabă o ucide decât să-i dea banii”. Chae Kyong An, în vârstă de 53 de ani, care nu locuiește cu femeia, dar trece să își spele rufele, potrivit fiicei cuplului, și-a atacat soția în casa pe care obișnuia să o împartă cu ea, în jurul orei 13.00, duminică, pe 16 octombrie.

Sook a reușit să sune la 911 cu ceasul ei  și a trimis o notificare de urgență înainte de a fi târâtă de soțul ei în garaj și a-i sparge ceasul cu un ciocan. Poliția din Lacey, Washington, a răspuns la casa femeii duminică după-amiază, după ce au auzit țipetele ei care păreau „înfundate” în apelul la 911, scrie Daily Mail.

Cuplul s-a certat în dormitor, în timp ce bărbatul a lovit-o pe soția sa și i-a legat mâinile la spate, apoi i-a pus bandă pe ochi, coapse și glezne. A fost târâtă în garaj și pusă în mașina Dodge Caravan 2006 a lui An. Imaginile de pe camerele de supraveghere din casa unui vecin arată duba parcată în fața casei familiei plecând cu viteză. Sook a spus poliției că a fost legată și dusă undeva cu duba, unde mai apoi și-a putut auzi soțul în timp ce săpa în pământ.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel