O femeie a fost îngropată de vie de soțul ei. A reușit să sune la Urgențe de pe smartwatch-ul de la mână. Operatorul o putea auzi urlând

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Michael Förtsch
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Michael Förtsch

O femeie a scăpat din mâinile soțului ei, care a vrut să o omoare, îngropând-o în pădure. 

O femeie din Washington a fost înjunghiată, imobilizată cu bandă adezivă și îngropată într-un mormânt de mică adâncime din pădure de către soțul ei, înainte de a se elibera și de a căuta ajutor. Young Sook An, o femeie de 42 de ani dintr-o suburbie a Washingtonului, a fost răpită de soțul ei duminică după-amiază. Cuplul, care divorțează, se certă din cauza banilor. Soțul ei i-ar fi spus că „mai degrabă o ucide decât să-i dea banii”. Chae Kyong An, în vârstă de 53 de ani, care nu locuiește cu femeia, dar trece să își spele rufele, potrivit fiicei cuplului, și-a atacat soția în casa pe care obișnuia să o împartă cu ea, în jurul orei 13.00, duminică, pe 16 octombrie.

Sook a reușit să sune la 911 cu ceasul ei  și a trimis o notificare de urgență înainte de a fi târâtă de soțul ei în garaj și a-i sparge ceasul cu un ciocan. Poliția din Lacey, Washington, a răspuns la casa femeii duminică după-amiază, după ce au auzit țipetele ei care păreau „înfundate” în apelul la 911, scrie Daily Mail.

Cuplul s-a certat în dormitor, în timp ce bărbatul a lovit-o pe soția sa și i-a legat mâinile la spate, apoi i-a pus bandă pe ochi, coapse și glezne. A fost târâtă în garaj și pusă în mașina Dodge Caravan 2006 a lui An. Imaginile de pe camerele de supraveghere din casa unui vecin arată duba parcată în fața casei familiei plecând cu viteză. Sook a spus poliției că a fost legată și dusă undeva cu duba, unde mai apoi și-a putut auzi soțul în timp ce săpa în pământ.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel