O cursă contra cronometru: încă 10 zile cu Pluto în Capricorn. Ce trebuie să rețină aceste ȘASE ZODII?

Data actualizării: | Data publicării:
Harta astrala
Descriere foto: Harta astrala

Pluto va intra în Vărsător la 23 martie! Avem încă 10 zile în care această planetă se află în tranzit în semnul dur al Capricornului. Iată de ce trebuie să țină cont următoarele ȘASE zodii!

Suntem pe ultima sută de metri!

Din 2008 și până astăzi, tranzitul lui Pluto în semnul Capricornului a adus schimbări majore, atât pe plan mondial, cât și la nivel de individ. După cum știm, Pluto este planeta care poate să influențeze în mod serios lumea.

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. 

Anul acesta, Pluto va avea un tranzit scurt în Vărsător, între 23 martie și 11 iunie. Va ieși definitiv din semnul Capricornului abia în 2024.

Așadar, vorbim despre aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel global, cât și la nivel personal. Să ne reamintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008.

Citeste mai mule pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel