O cunoscută influenceriță s-a sinucis la doar 27 de ani. Tânăra suferea de depresie

Data actualizării: | Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: David Tomaseti
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: David Tomaseti

Influencerița de 27 de ani se lupta de ceva timp cu depresia. Era un model pentru comunitatea ei de pe rețelele de socializare. 

Lee MacMillan, în vârstă de 27 de ani, este o cunoscută influenceriță. Împreună cu fostul ei iubit, au creat o comunitate imensă pe Instagram, acolo unde erau urmăriți de peste 70 de mii de oameni. Anunțul că Lee și-a luat viața a fost postat chiar pe pagina de Insta @maxandlee. Lee Macmillan a devenit super cunoscută datorită călătoriilor ei cu rulota împreună cu fostul partenere Max Bidstrup și câinele lor Occy. 


„După ce am trăit o viață extraordinară și am purtat o luptă curajoasă cu depresia, inimile noastre sunt zdrobite să vă anunțe că Lee și-a luat viața vineri. Ea a fost cea mai strălucitoare lumină, o forță magnetică a naturii și a fost iubită de atât de mulți.


Dacă putem face acum ceva pentru Lee, în mijlocul acestei pierderi zguduitoare, este să răspândim mesajul că sănătatea mintală este la fel de reală ca sănătatea fizică și că boala poate lovi pe oricine. Este ok să nu fii ok, este ok să ceri ajutor, este absolut necesar să ceri ajutor . Să răspândim conștientizarea acestei probleme, pentru Lee și pentru toți ceilalți care au nevoie să audă acest lucru: #speakupforlee. Ne va fi dor de ea cu fiecare fibră a inimii noastre”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram @maxandlee.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Max & Lee + Occy | Vanlife (@maxandlee_)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel