O cântăreață celebră a murit într-un accident de avion. Artista s-a filmat chiar înainte de a decola

Data publicării:
Marília Mendonça, foto Instagram
Descriere foto: Marília Mendonça, foto Instagram

Marília Mendonça, una dintre cele mai populare cântărețe contemporane din Brazilia, a murit într-un accident de avion. Artista avea doar  26 de ani.

Alte patru persoane - unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului - au murit, de asemenea, în accidentul produs într-o zonă rurală din sud-estul statului Minas Gerais, potrivit BBC.

O anchetă a fost lansată pentru a determina cauza accidentului.

Echipa artisei a anunțat decesul pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilia Mendonça (@mariliamendoncacantora)

Câștigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Mendonça a devenit faimoasă pentru că s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații eșuate.

Unul dintre cele mai mari nume ale muzicii country braziliene, cunoscute sub numele de sertanejo, Mendonça și-a început cariera în adolescență și a devenit o vedetă națională în 2016 cu un hit despre infidelitate. Ea a fost cunoscută drept "Regina suferinței" din țară.

Anul trecut, în condițiile în care spectacolele au fost anulate din cauza pandemiei, ea a susținut o serie de concerte online. Unul dintre ele a stabilit recordul celui mai urmărit live stream din lume, cu 3,3 milioane de spectatori în vârf pe YouTube.

În 2020, ea a fost cel mai ascultat artist din Brazilia pe Spotify.


Mendonça urma să susțină un concert vineri seara în orașul Caratinga, la 12 km de locul accidentului. Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat.

 

Staff-ul cântăreței spusese inițial că aceasta este în viață și bine după apariția știrii despre accident. Imagini de televiziune au arătat ulterior aeronava avariată lângă o cascadă într-o zonă muntoasă.

După ce moartea ei a fost confirmată, fotbalistul brazilian Neymar a declarat pe Twitter: "Refuz să cred, refuz". Cântăreața Anitta a declarat: "Nu am mai văzut-o de mult timp: "Nu-mi vine să cred. Vreau să cred că mai există speranță".

 


Mendonça era mama unui băiețel de 2 ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel