O banană și o lingură de miere de albine. Trucul care va face minuni în această vară dacă îl folosești o dată pe săptămână

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor مهدی کردی
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor مهدی کردی

Se apropie sezonul sandalelor și trebuie să ne punem la puncy călcâiele. De aceea noi v-am pregătit un truc incredibil de ușor și bun pentru ca picioarele voastre să fie fine și frumoase! Citește mai departe să vezi cum trebuie să procedezi.

Nu vă lăsați picioarele să sufere în tăcere. Aveți grijă de ele la fel de mult ca de pielea și părul dumneavoastră. Picioarele tale trec zilnic prin multe, ele te plimbă în mod constant și îți susțin corpul pe tot parcursul zilei. Dacă nu ești unul care poartă cu religiozitate pantofi închiși și perforați, picioarele tale probabil trec prin mai multe daune decât crezi.

 

Cum să scapi de crăpăturile și bătăturile inestetice de pe picioare

 

Imaginează-ți că vara, degetele și călcâiele tale sunt expuse la praf, murdărie și poluare, chiar dacă arată super drăguț în noile sandale frumoase pe care ți le-ai cumpărat. S-ar putea să nu observi semnele la început, dar în momentul în care le vei observa, cu siguranță vei regreta că nu te-ai îngrijit.

 

Poți încerca întotdeauna un ritual de spa pentru picioare acasă cu o mască DIY. Așa este! Curăță-ți picioarele, iar după toate acestea, tratează-le cu o mască pentru picioare profund hidratantă care îți va reda acea piele fină ca de bebeluș cu care te-ai născut. Și, dacă te gândești că DIY-urile sunt în mod normal o bătaie de cap și sfârșesc prin a costa mai mult timp, bani sau energie, nu și aceasta. Această mască pentru picioare necesită doar două ingrediente de bază și nu este deloc costisitoare sau consumatoare de timp. Consultați rețeta de mai jos.

 

Mască pentru picioare cu Banană și Miere de albine

 

Călcâiele uscate/ crăpate sunt cauzate de lipsa de îngrijire și igienă, încălțăminte nepotrivită, alimentație nesănătoasă și deshidratare. Banana este cel mai bun fruct îmbogățit cu ingrediente naturale care ajută la obținerea unor călcâie moi și mătăsoase.

Ingrediente

 

- 1 banană 

- 1 lingură de miere

- Folie alimentară

Cum să aplici masca de picioare cu banană și miere

 

1. Zdrobiți o banană într-un bol cu o furculiță.

2. Adăugați o lingură de miere în bolul care conține banana pasată.

3. Amestecați ambele ingrediente amestecând bine.

4. Aplicați acest amestec pe picioare. Asigurați-vă că este un strat frumos și gros.

5. După ce ați aplicat amestecul, înfășurați-vă picioarele cu folie alimentară strâns, astfel încât masca să nu se scurgă afară și să provoace mizerie.

6. Lăsați să stea timp de 15 minute. 

7. Desfaceți folia adezivă și spălați-vă picioarele.

8. Uscați-le și hidratați-le.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel