O arădeancă va reprezenta România la Miss Universe 2021. Cum a convins juriul

Data publicării:
Bianca Tirsin, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Tirsin, foto Instagram

Bianca Tirsin a câștigat titlul de Miss Universe România și urmează să ne reprezinte țara în finala de anul viitor, din SUA. 

Bianca Tirsin  are 21 de ani, este din Arad și studiază management.   


Miss Universe România nu este la prima coroniță câștigată. Tânăra a adunat, până în prezent,  13 titluri din concursurile de frumusețe. 

Invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, frumoasa brunetă le-a povestit Adelei și lui Cove prin ce provocări trebuie să treacă o aspirantă la titlul de Miss.

 “Interviurile sunt închise, nu sunt filmate. Sunt direct cu jurații. Trebuie să vorbești cu fiecare în parte. Este foarte important să ai o poveste, să punctezi fiecare idee. Nu trebuie să ratezi nimic din viața ta”, a declarat Bianca Tirsin la Pro TV. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Lorena Tirsin (@bianca_tirsin)

Mai mult, tănăra a dat detalii și despre modul în care se desfășoară concursul, cum arată cantonamentul în care sunt plasate concurentele și care sunt atuurile pe care trebuie să le poseze o viitoare refină a frumuseții

„Cantonamentul este de trei săptămâni. În cantonament sunt vizate fetele, sunt observate zilnic. Avem interviuri, pregătirea pentru preliminări și finala. La final avem proba costumelor de baie, proba de zi și proba întrebărilor, apoi proba rochiilor de seară, ultima. Interviul este tot timpul înainte. Show-ul final e de fapt doar un show, câștigătoarele se știu deja de la interviu. O câștigătoare se vede de cum intră în cameră. Se vede și se detașează de prințese, cum le zic eu”, a mai spus tânăra.

 

Mai mult, tânăra se consideră un model pentru generația ei și spune că, la răndul ei, are și ea un model. Și nu unul oarecare: Kate Middleton. 

„Sunt un model pentru generația mea. Primesc foarte multe mesaje de la fete. Mă bucură într-un fel. Nimeni nu s-a gândit și nu a fost o meserie până acum de Miss. Nu suntem modele pur și simplu, suntem modele cu un scop, să schimbăm ceva în generația noastră. Să arătăm că se poate și așa. (…) Modelul meu, după mama bineînțeles, este Kate Middleton. E elegantă din orice punct de vedere”, a spus Bianca.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel