O adolescentă s-ar fi aruncat în fața metroului la Unirii

Data actualizării: | Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ. sursa Pixabay
Descriere foto: Foto cu rol ilustrativ. sursa Pixabay

O adolescentă s-ar fi aruncat pe șine în fața metroului de la stația Piața Unirii 1, miercuri dimineață.

Potrivit Știrile ProTV, adolescenta a fost scoasă de pe șine, iar un echipaj SMURD îi acordă primul ajutor.

Din primele informații, fata era singură și a sărit pe șine în momentul în care a intrat trenul in stație, iar conductorul a  apucat să incetinească.

Se pare că femeia s-a aruncat în fața trenului, dar anchetatorii analizează și varianta unui accident, potrivit DC News.


"În această dimineață, în jurul orei 09.15, prin apel 112 , Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori.
S-au declanșat verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", anunță Poliția Capitalei.


Metrorex a transmis că, începând cu ora 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate.

"Metrorex informează că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendula între stațiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. De asemenea, reiterăm că, pe parcursul călătoriei, este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.” Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale", a transmis Metrorex.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel