O actriță din „Inimă de țigan” a făcut senzație la „MasterChef 2022”: "Eu gătesc dintotdeauna"

Data publicării:
Oana Ioniță, sursa instagram
Descriere foto: Oana Ioniță, sursa instagram

Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan” i-a cucerit pe chefii de la „MasterChef 2022”. 

Oana Ioniță, în vârstă de 38 de ani, a făcut senzație la cea mai vizionată competiție de televiziune, „MasterChef 2022”. Frumoasa blondină s-a prezentat în fața juraților cu un preparat făcut ca la carte. Deși răspunsul lui Chef Hadad nu a fost unul pozitiv, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu i-au oferit șorțul MasterChef, iar Oana Ioniță a mers mai departe în competiție.

Recent, fosta actriță din „Inimă de țigan” a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit cine a învățat-o să gătească, dar și cât de mari au fost emoțiile când s-a prezentat în fața juraților. 

 

"Eu nu am crezut că voi avea emoții acolo. Pentru mine a fost o surpriză, mai ales că eram foarte sigură pe ceea ce pot. Dar când ești acolo, se schimbă totul. Eu gătesc dintotdeauna. Când eram mică, bunica mea mă punea să o ajut pentru că era foarte bătrână. Mereu îi tocam legumele, îi pregăteam tot ce avea nevoie și ea le punea în oală. După un timp, mă lăsa singură să le fac. Dintotdeauna am gătit", a declarat actrița "La Măruță".

 

Oana Ioniță a mărturisit că și-a convins și sora să participe la „MasterChef 2022”. 

 

"O să meargă și sora mea la „MasterChef 2022”, convinsă de mine. Practic, ea a venit să mă susțină pe mine, dar eu am convins-o să participe și ea. Sora mea gătește mai bine decât mine, dar noi gătim diferit. Ea a stat mult timp în Italia și gătește preparate italienești. Eu sunt pe preparate tradiționale ", a spus Oana Ioniță.

 

Deși răspunsul lui Chef Hadad nu a fost unul pozitiv, actrița este de păerere că a făcut acest lucru ca să o motiveze și mai mult. 

"Eu cred că a vrut să mă ambiționeze, iar eu asta voi face. O să mă abiționez și o să fac totul bombă. Nu știu cum o să impresionez. Eu sunt spontană, o să văd acolo cum se va desfășura totul ", a mai spus actrița.

 

 

Oana Ioniță a debutat în televiziune prin rolurile din telenovele și și-a câștigat titulatura de Miss Playboy, după ce a câștigat concursul revistei cu iepurași. 


În vârstă de 38 de ani, frumoasa blondină vrea să arate că are talent și în bucătărie, așa că s-a înscris în competiția MasterChef. Actrița nu a venit singură, iar susținătoarele ei i-au dat o mână de ajutor în impresionarea chefilor. Dilly Chilly, fostă concurenta MasterChef, este verișoara Oanei Ioniță și i-a stat alături acesteia în fața chefilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel