O actriță din "Game of Thrones" îl dă în judecată pe Marilyn Manson pentru abuz sexual

Data publicării:
Esme Bianco, foto Instagram
Descriere foto: Esme Bianco, foto Instagram

Actriţa britanică Esme Bianco, interpreta personajului Ros din seria TV "Game of Thrones", l-a dat în judecată pe cântăreţul american Marilyn Manson pe care îl acuză de abuz sexual, fizic şi emoţional. 

În cadrul acţiunii în justiţie iniţiată la un tribunal federal din Los Angeles, Bianco îl acuză pe Manson că a încălcat legile privind prevenirea şi combaterea traficului de fiinţe umane prin aducerea sa în California din Marea Britanie sub falsul pretext că va juca în videoclipuri muzicale şi filme care nu s-au materializat niciodată.

O solicitare transmisă prin e-mail unui avocat care l-a reprezentat anterior pe Manson în care i se solicită să comenteze pe marginea acestui subiect nu a primit răspuns imediat, notează The Guardian.

Manson a declarat la începutul acestui an că toate relaţiile sale intime au fost în totalitate consensuale.

Potrivit documentaţiei depuse la tribunal, în 2009 Manson, al cărui nume real este Brian Warner, i-ar fi facilitat lui Bianco deplasarea cu avionul la Los Angeles pentru a filma un videoclip pentru o melodie intitulată "I want to kill you like they do in the movies" ("Vreau să te ucid ca în filme"). Bianco ar fi fost cazată acasă la Manson, în locul hotelului unde avea rezervare şi nu exista o echipă de filmare, Manson înregistrând scenele cu telefonul.

În documente se precizează că Manson a privat-o pe Bianco de mâncare şi somn, a închis-o într-un dormitor, a biciuit-o, i-a aplicat şocuri electrice, a încercat să o oblige să întreţină relaţii sexuale cu o altă femeie şi a ameninţat-o că va intra în camera ei şi o va viola în timpul nopţii. Potrivit documentaţiei, nu a fost lansat un videoclip.

Cei doi au început o relaţie la distanţă mai târziu în acel an.

Manson ar fi adus-o din nou pe Bianco la Los Angeles în 2011, aparent pentru a juca în lungmetrajul său "Phantasmagoria", deşi acel proiect nu s-a concretizat niciodată. Potrivit acuzaţiilor, în cursul acelei vizite, Manson i-ar fi interzis lui Bianco să părăsească locuinţa fără permisiunea lui, a fugărit-o cu un topor, a tăiat-o cu un "cuţit nazist" şi apoi a fotografiat tăieturile, postând imaginile pe internet, fără consimţământul ei.

"A durat ani până când Bianco a înţeles nivelul de abuz fizic, sexual, psihologic şi emoţional la care a fost supusă de domnul Warner. Cariera ei a a avut de suferit din cauza deteriorării sănătăţii sale mintale", se arată în documentele depuse la tribunal în care se menţionează că "ea se confruntă cu tulburări complexe de stres post-traumatic, anxietate, depresie şi atacuri de panică".

Bianco, actriţa care a interpretat personajul Ros în primele trei sezoane din seria TV "Game of Thrones", a menţionat pentru prima dată aceste acuzaţii în februarie. Ea s-a numărat printre mai multe femei care au adus la rândul lor acuzaţii la adresa cântăreţului după ce actriţa Evan Rachel Wood a susţinut pe reţelele sociale că Manson a abuzat-o sexual, fizic şi emoţional în timpul relaţiei lor. După formularea acelor acuzaţii, casa de discuri şi agenţii lui Manson au renunţat la colaborarea cu acest artist.

Ca răspuns la acuzaţiile din februarie, Manson a scris pe Instagram că "aceste afirmaţii recente despre mine sunt denaturări oribile ale realităţii. Relaţiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale", notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel