O actriță celebră are cancer pulmonar deși n-a fumat niciodată. 13 Simptome pe care să nu le ignori niciodată

Data publicării:
Kathy Griffin. Foto: Instagram
Descriere foto: Kathy Griffin. Foto: Instagram

Celebra actriță americană de comedie Kathy Griffin va fi operată după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul I, deși nu a fumat niciodată. Iată care sunt simptomele cancerului pulmonar.

Kathy Griffin, o actriță celebră la Hollywood, în vârstă de 60 de ani, a anunțat pe rețelele de socializare că este „pe punctul de a intra în operație pentru a-mi scoate jumătate din plămânul stâng”.

Ea a spus că medicii sunt „foarte optimiști” și că la ea cancerul nu s-a răspândit dincolo de plămânul stâng.

„Ar trebui să fiu în funcțiune ca de obicei peste o lună sau chiar mai puțin”, a spus vedeta, cunoscută pentru stand-up comedy, emisiunile TV, serialele și comediile în care a jucat.

„Doctorii sunt foarte optimisti, deoarece cancerul este în stadiul I și este localizat în plămânul meu stâng", le-a spus câștigătoarea premiilor Grammy și Emmy fanilor ei.

„Sper că nu va fi nevoie de chimioterapie sau radioterapie după asta și ar trebui să am o funcție pulmonară normală”, a scris ea, conform BBC.

Stadiul I este una dintre primele etape în diagnosticul de cancer și înseamnă că o tumoră este relativ mică și nu s-a răspândit sau nu s-a răspândit mult.

Kathy Griffin spune că a făcut boala în ciuda faptului că nu a fumat niciodată. Între 10% și 20% din cazurile de cancer pulmonar apar la persoanele care nu au fumat, potrivit Centrului SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Fratele lui Griffin, Gary, a murit de cancer în 2014, iar ea și-a pierdut și sora Joyce din cauza bolii, în 2017.

Citește simptomele pe care să nu le ignori niciodată  pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel