O actriță celebră are cancer pulmonar deși n-a fumat niciodată. 13 Simptome pe care să nu le ignori niciodată

Kathy Griffin. Foto: Instagram
Descriere foto: Kathy Griffin. Foto: Instagram

Celebra actriță americană de comedie Kathy Griffin va fi operată după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul I, deși nu a fumat niciodată. Iată care sunt simptomele cancerului pulmonar.

Kathy Griffin, o actriță celebră la Hollywood, în vârstă de 60 de ani, a anunțat pe rețelele de socializare că este „pe punctul de a intra în operație pentru a-mi scoate jumătate din plămânul stâng”.

Ea a spus că medicii sunt „foarte optimiști” și că la ea cancerul nu s-a răspândit dincolo de plămânul stâng.

„Ar trebui să fiu în funcțiune ca de obicei peste o lună sau chiar mai puțin”, a spus vedeta, cunoscută pentru stand-up comedy, emisiunile TV, serialele și comediile în care a jucat.

„Doctorii sunt foarte optimisti, deoarece cancerul este în stadiul I și este localizat în plămânul meu stâng", le-a spus câștigătoarea premiilor Grammy și Emmy fanilor ei.

„Sper că nu va fi nevoie de chimioterapie sau radioterapie după asta și ar trebui să am o funcție pulmonară normală”, a scris ea, conform BBC.

Stadiul I este una dintre primele etape în diagnosticul de cancer și înseamnă că o tumoră este relativ mică și nu s-a răspândit sau nu s-a răspândit mult.

Kathy Griffin spune că a făcut boala în ciuda faptului că nu a fumat niciodată. Între 10% și 20% din cazurile de cancer pulmonar apar la persoanele care nu au fumat, potrivit Centrului SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Fratele lui Griffin, Gary, a murit de cancer în 2014, iar ea și-a pierdut și sora Joyce din cauza bolii, în 2017.

Citește simptomele pe care să nu le ignori niciodată  pe DC MEDICAL

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 aug, 21:16 | Categorie: Sanatate
Get it on App Store Get it on Google Play