Nuțu Cămătaru, prima reacție despre cartea scrisă de Cdin Maticiuc. Ce părere are acesta: „Nu cred că am făcut eu aşa un mare rău acestei ţări”

Data actualizării: | Data publicării:
Cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Camataru”, de Codin Maticiuc
Descriere foto: Cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Camataru”, de Codin Maticiuc

Nuțu Cămătaru a avut o primă reacție legată de carte pe care Codin Maticiuc a scris-o despre viața sa.

Codin Maticiuc a lansat o carte despre viața cunoscutului interlop Ion Balint: „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Camataru”. Această cartea a fost scrisă de-a lungul timpului, după mai multe momente petrecute alături de cunoscutul interlop din București. La apariția cărții, Nuțu Cămătaru a recunoscut  că la insistențele lui Codin Maticiuc a decis să scrie această carte, declarând că nu și-a dorit să se promoveze prin publicarea cărții și nici nu se  consideră un exemplu bun de urmat.

 

„Am scris cu Codin această carte, eu nu am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. (..) 

Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă.”, spune Nuțu Cămătaru.

 

Nuțu Cămătaru a încălcat de mai multe ori legea, ajungând chiar și după gratii, alături de fiul său, după cum scrie și în cartea semnată de Codin Maticiuc. Totodată, bărbatul consideră că nu este atât de rău precum a fost catalogat și că a plătit întotdeauna pentru faptele sale.

 

Nu cred că am făcut eu aşa un mare rău acestei ţări, nici că am fost sau sunt uşă de biserică. Dacă am făcut vreun rău, am plătit cu vârf şi îndesat.”, a mai declarat Nuţu Cămătaru, pe Youtube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel