NUNȚI 2023. Calendar astrologic. Când e bine să te căsătorești

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Drew Coffman
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Drew Coffman

Iată care sunt cele mai norocoase zile pentru a te căsătorii în 2023, potrivit astrologiei.

Nunțile sunt destul de stresante și fără alte griji suplimentare. Sunt atât de multe lucruri de rezolvat și de pus la punct, iar fiecare mic detaliu pare a fi cel mai important lucru din lume. Atunci când faci lucrurile de unul singur, de asemenea, fiecare sarcină poate fi copleșitoare. De la încercarea de a afla cele mai recente tendințe în materie de nunți până la alegerea rochiilor domnișoarelor de onoare și a aromelor de tort, sunt multe lucruri care intră în planificarea zilei perfecte. 

Citește și: Nuntă cu bani puțini. 20 de sfaturi de la experți în organizarea evenimentelor

În plus, fie că ești superstițioasă sau nu, lucrurile care par mărunte atunci când ești în primele etape de planificare pot părea mult mai mari pe măsură ce ziua cea mare se apropie. Ideea de noroc s-ar putea să nu-i atragă pe unii oameni, dar pentru alții, planificarea unei nunți la o dată norocoasă ar putea ușura instantaneu orice anxietate legată de superstiții. Din fericire pentru tine, am descoperit cele mai norocoase date de nuntă din 2023, astfel încât să ai o grijă mai puțin pe cap în timpul organizării.

Când vine vorba de stabilirea datei nunților, unii sunt mai norocoși decât alții


Celebrul medium și astrolog Inbaal Honigman a dezvăluit, într-un interviu pentru Hitched, că există câteva date din 2023 care vă vor aduce noroc. Chiar mai bine, două dintre aceste date sunt în afara sezonului tipic de nunți, ceea ce înseamnă că veți putea economisi bani - asta da noroc! 


Prima dintre aceste date are loc pe 5 februarie. Această dată simbolizează pacea și liniștea, iar totul se datorează lunii pline care va avea loc atunci. Această lună plină nu va conține retrogradări. Dacă nu ați auzit de retrogradări, cea mai comună frază asociată este Mercur retrograd. Atunci când Mercur este retrograd, mișcarea cauzată de planeta care se deplasează înapoi pe cer ar putea cauza probleme de comunicare, anxietate și conflicte generale - lucruri pe care nu ți le dorești absolut deloc în ziua ta specială, potrivit CountryLiving. De asemenea, va fi prima dată când toate planetele sunt aliniate direct de la Paștele din 2022, un fapt interesant pe care îl poți spune invitaților la nuntă. În plus, cum 5 februarie este la doar o săptămână distanță de Ziua Îndrăgostiților, puteți coincide perfect data cu luna de miere. 

Fiecare dată de nuntă se va manifesta diferit în funcție de luna nouă din acel moment


Dacă nunțile de iarnă nu sunt pe placul tău, astrologul Inbaal Honigman a împărtășit că 17 iulie este o altă dată norocoasă. potrivit Hitched. Această dată este o alegere ideală dacă adori ideea de a crea o casă confortabilă, cu o mulțime de copii și familie în jurul tău. Motivul este că luna nouă a Racului va fi în plină desfășurare la această dată. Zodiile Rac sunt mari gospodine, iar visul lor este să se așeze la casa lor și să ofere celor pe care îi iubesc potrivit  Allure. Honigman a continuat spunând că această dată nu este despre ziua în sine, ci despre tot ceea ce urmează după ea. Dacă ești un Rac care își planifică nunta, 17 iulie este data potrivită pentru tine. 


Mai mult, dacă ești o persoană care iubește toamna, ultima dată norocoasă din 2023 are loc pe 14 octombrie. Această dată este plină de armonie, deoarece este guvernată atât de un Soare cât și de o Lună Balanță. Zodia Balanță este despre echilibru și egalitate, ceea ce înseamnă că ziua nunții tale are șanse mult mai mari să decurgă fără probleme. Un bonus suplimentar al acestei date este faptul că o eclipsă inelară rară are loc, de asemenea, la această dată, ceea ce face ca ziua nunții tale să fie și mai magică.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel