"Nunta vreau să fie cât mai repede". Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre ralația cu Ramona Olaru: Este femeia cu care îmi doresc să îmbătrânesc

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Ramona Olaru, dar și despre proiectele pe care plănuiește să le facă în viitor.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Deși de multe ori au apărut zvonuri în presă, cum că cei doi și-au spus adio, sportivul a declarat recent faptul că ei sunt mai fericiți ca niciodată, ba chiar își fac planuri împreună pe termen lung. Cătălin Cazacu nu s-a ascuns astfel, să vorbească și despre nuntă.

"Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.", a declarat Cătălin Cazacu, potrivit Click!.

Ce spune Cătălin Cazacu despre viitoarele proiecte

Chiar dacă nici nu a ieșit bine dintr-o competiție, Cătălin Cazacu spune că deja are alte planuri profesionale.

"Nici bine nu m-am ridicat de pe gheață de la „Dancing on ice” și am ajuns pe altă „gheață”. După cum bine știi, sunt un om muncitor, îmi place să muncesc, iubesc ceea ce fac, îmi place să fiu implicat în tot mai multe proiecte, puterea mea de muncă este tot mai mare de la an la an și asta mă bucură. Sunt bine. Chiar dacă uneori îmi doresc să se întâmple mai multe lucruri în viața mea, totul se întâmplă la timpul potrivit.", a mai spus sportivul.

"Am răspuns unei alte provocări"

"Am răspuns unei alte provocări, a fost dificil să și trăiesc, pentru că am fost implicat într-un alt proiect care mi-a mâncat mai mult de 24 de ore, pentru că volumul de antrenament a fost uriaș. Pentru mine, cel puțin, care nu știam să patinez, a fost enorm de greu, și atunci nu mi-am dorit să fac altceva. Am închis un proiect, mă bucur că am luat parte la „Dancing on Ice: Vis în doi", că am avut acea experiență. E timp de aici în colo să fac altceva.

Fizic nu sunt neapărat refăcut, pentru că am avut parte de multe căzături. Ușor, ușor mă uit spre un nou sezon de moto, căci îmi doresc să mai particip și atunci ăsta e primul lucru care îmi doresc să se întâmple, să mă refac. Și uite, apar niște proiecte destul de mari.", a mai continuat acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel