Nuntă uriașă. Sute de perechi s-au căsătorit civil într-o ceremonie comună cu prilejul Valentine's Day

Data publicării:
Nuntă uriașă. Sute de perechi s-au căsătorit civil într-o ceremonie comună cu prilejul Valentine's Day. Unsplash.com/ autor Álvaro CvG
Descriere foto: Nuntă uriașă. Sute de perechi s-au căsătorit civil într-o ceremonie comună cu prilejul Valentine's Day. Unsplash.com/ autor Álvaro CvG

Sute de perechi s-au căsătorit civil sâmbătă la Managua, capitala Nicaraguei, într-o ceremonie comună destinată mirilor fără resurse financiare şi care este organizată în fiecare an în această ţară latino-americană cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor (Valentine's Day)

În total, 400 de cupluri s-au căsătorit civil la Managua în acest eveniment cunoscut sub numele "Ya Tu Boda 2021", într-o zi însorită plină de zâmbete şi de felicitări.

Potrivit organizatorilor, mirii nu au fost nevoiţi să plătească procedurile legale către avocaţi sau municipalitate, având în vedere că Tribunalul Suprem de Justiţie şi Primăria capitalei au pus la dispoziţie şase judecători şi notari pentru a declara căsătorite noile cupluri.

Printre cei căsătoriţi s-au numărat tineri, şi nu doar tineri, având în vedere că mulţi miri trecuţi de prima vârstă nu au avut posibilitatea de a-şi oficializa relaţia. Unii au veniţi îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, în timp ce alţii s-au îmbrăcat simplu cu hainele de muncă.

S-a căsătorit de asemenea un bărbat din Guatemala, două femei din Honduras şi un cetăţean din Venezuela, potrivit organizatorilor.

Majoritatea participanţilor au purtat măşti sanitare pentru a evita contagierile cu noul coronavirus în această zi specială. Însă toţi şi le-au dat jos când şi-au sărutat partenerii şi s-au pozat alături de organizatori sau de premiile obţinute.

Această căsătorie comună a fost organizată de postul Nueva Radio Ya, care îi încurajează pe cei care nu au mijloacele financiare să-şi oficializeze relaţia.

Potrivit organizatorilor, aproximativ 9.400 de cupluri s-au căsătorit în cadrul acestei ceremonii comune, de la prima sa organizare în urmă cu 18 ani, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience