Numerologul Voropchievici, despre 2021: ”Vine cu realizări și schimbări. Este anul în care mergem pe progrese”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, interviurile Spectacola și Dc News
Descriere foto: Mihai Voropchievici, interviurile Spectacola și Dc News

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Interviurile Spectacola, ce ne așteaptă în 2021, din punct de vedere numerologic.

Dacă anul 2020 a fost cu urcușuri și coborâșuri, pentru mulți dintre noi, însă anul 2021 va fi un an de poveste. Un an în care multe mulți oameni își vor reveni pe plan financiar și profesional. 

Invitat în platoul Spectacola numerologul Mihai Voropchievici ne-a adus vești bune despre anul 2021, cu mici excepții. 

”Schimbarea este lucrul care îți aduce ceva. Îți aduce și bani și bogăție, cunoștințe, cunoaștere, dacă nu cunoști rămâi perimat, și nu o să reușești să ții pasul cu cineva. Cine deține informația, deține puterea. Anul este atât de alert, atât de rapit, totul se întâmplă pe repede înainte, iar noi, ca să ne putem adapta, trebuie să fim foarte atenți la tot ce se întâmplă. Dacă în anul 2020 am fost cu ochii în patru, în  anul 2021 trebuie să fim cu ochii în cinci,  pentru că ne activăm toate cele 5 simțuri, dintr-o dată. Dacă desoperim cele 5 simțuiri, atunci tu, ca individ, funcționezi la parametrii normali”.  

”În anul 2021 nu mai poate fi vorba de mulțumire. Știm cu toții că cifrele 2, 4, 6 și 8 sunt cifre de mulțumire, de rutină. Sunt cifre casnice, ceea ce însemnă că in anul viitor se intensifică toate activitățile sociale. Este anul în care trebuie să ne reinventăm”. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel