Numerologul Mihai Voropchievici, secretul pentru a atrage cât mai mulți bani: „Banul nu va veni la unul care se vaită”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici a explicat cum putem face pentru a avea mai mult noroc la bani. Numerologul a dezvăluit secretul pentru o viață prosperă și lipsită de griji. 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a explicat care sunt metodele prin care oamenii pot avea noroc mai mare la bani. Faimosul numerolog a subliniat că cei care se vaită mereu, aceia nu vor avea niciodată bani. El este de părere că o gândire pozitivă poate ajuta pe oricine să aibă un trai mult mai bun și lipsit de grijile financiare. 


"Există o lege a reversibilului. Trebuie să înțelegem în primul rând că din ceea ce avem trebuie să știm cum să folosim. Pentru că există oameni foarte risipitori, care nu știu valoarea banului sau care îl câștigă foarte ușor și, la fel, banul câștigat ușor se va pierde ușor.


Cel care nu-i are deja se întreabă ce trebuie să facă. Primul lucru pe care trebuie să-l face este să nu pleci cu negație: "Nu am bani!" Banul nu va veni la unul care se vaită. Dar, dacă eu mă programez să-mi fie bine, să aduc banii în viața mea, trebuie să fac un lucru simplu. Spui: "Am tot ce-mi trebuie ca să fac tot ce-mi place și am tot ce-mi place ca să fac tot ce-mi trebuie".


În momentul în care spui asta, de nouă ori dimineața, înainte de a te da jos din pat și de nouă ori seara, timp de nouă zile, pentru că "nouă" este cifra perfectă a Universului, noi nu facem altceva decât să aducem în viața noastră forța gândului.


În momentul în care începem să primim abia atunci să înțelegem că există o lege a banului, ca să circule banul: dăruiește și vei primi. Iar când începi să ai bani învață să-i pui pe căprării, cum spunea bunica, adică de la valorea cea mai mică în portofel sau în ce îi ții până la cea mai mare. Banii trebuie iubiți, dar nu să-i adorați", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel