Ce tip de femeie ești, în funcție de data nașterii. Numerologul Adam Stavarache: "Ele pot vindeca un bărbat"

Data actualizării: | Data publicării:
Numerologul Adam Stavarache. Captură video, PRO TV.
Descriere foto: Numerologul Adam Stavarache. Captură video, PRO TV.

Invitat în emisiunea “Vorbește lumea”, cunoscutul numerolog Adam Stavarache  a descifrat  modul magic  în care numerele ne pot influența atât caracterul, cât și parcursul în viață.

 Numerele au creat dintotdeauna o fascinație aparte, atât oamenilor de știință cât și muritorilor de rând. Banale în aparență, atunci când sunt descifrate de oamenii cu har, aduc cu ele o poveste încărcată de mister și farmec.

Invitat în emisiunea “Vorbește lumea”, cunoscutul numerolog Adam Stavarache  a descifrat  modul magic,  în care numerele ne pot influența atât caracterul cât și parcursul în viață.

Astfel, conform specialistului în numere, să îți cunoști luna nașterii și zodia, nu este suficient, acestea dând indicii numai despre partea vizibilă a personalității cuiva. Un calcul mult mai amănunțit, va aduce în prim plan însă, aspecte mai puțin cunoscute și mai profunde, ale unei persoane.

Cu ajutorul unei formule simple, Adam Stavarache a arătat cum poate fi calculată această “cifra magică” cu ajutorul căreia poți călători în profunzimea caracterului uman: se adună toate cifrele din dată completă a nașterii, iar rezultatul obținut se împarte la 7. Prima cifra de după virgulă, va fi cea care va dezlega misterul personalității noastre.

 

Odată aflat ce număr ne aparține, nu ne mai rămâne decât să aflăm ce reprezintă fiecare, în parte.

 

Cifra 1 este cifra liderului

 

“Calitatea cea mai mare este că poate fura ceva din orice substrat al omului. Este tipologia care, pur și simplu, adoră să afle ceva, să descopere ceva nou. Tipologia această de femeie este și alfa” a precizat Adam Stavarache.

 

Vindecătorul este cel ce deține cifra 2

“Cea mai puternică energie de vindecare o au femeile cu cifra 2. Ele pot vindeca un bărbat, prin a face dragoste cu el. Sunt femei care vindecă la toate nivelele; emoțional, anxietatea, frică. Sunt femei care au venit să vindece și să ghideze cumva”.

Cifra 3 reprezintă banii și casă

“Multe vedete au cifra 3. Scriitori, artiști, cântăreți, persoane publice. Iubesc foarte mult publicul și distracția. Aceste persoane au o tipologie care vor să dezvolte foarte mult, latura publică. De a fi văzute.”

Persoanele care au cifra 4 sunt preocupate de afaceri

Oarecum asemănătoare dar totuși diferite, persoanele care au cifra 4 sunt cele care sunt preocupate de afaceri, cu un puternic simt pragmatic. Și aici, Adam Stavarache ne lămurește, mai exact, despre ce este vorba: “ Vor să construiască ceva nou, tot timpul. Vor să pună baza la ceva în familia lor. Sunt cu regulile foarte bine stabilite.  Este tot de tipologie alfa.”

5 este cifra animatorului, cifra celui care iese rapid în evidență

“Este tipologia care își împrăștie personalitatea în toate direcțiile. Se adaptează și sunt foarte versatile, în informație și în tot și vor tot timpul să educe.”

Iubitorii de frumos au cifra 6

“ Personalitatea lor este despre frumusețe și a învață să își mărească stimă de sine. Femeia întotdeauna este femeia îngrijitor, femeia care îngrijește.”

7 are cea mai puternică energie, absorbind și energiile celorlalți

“ Femeile care au cifra 7 sunt făcute să vină în viața noastră și să absoarbă toată energia. Sunt femei care pur și simplu ăsta este scopul lor, au o putere astrală foarte mare și atunci cifra 7 acolo arată că are puterea de a absorbi toată frustrarea, toată agresivitatea.“

Posesorii cifrei 8 sunt cei care dau lumina

Conform numerologului, aceștia ”colaborează foarte bine cu ființele astrale, cu îngerii și cu lumea materială. Ele pot construi foarte repede o afacere dacă au suficientă încredere în ele.”

Cifra 9 este foarte rar întâlnită

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt cei care au cifra 9. O cifră rar întâlnită, așa cum afirmă Adam Stavarache.

“ Aceste persoane au și o misiune de a învăța să iubească și singurătatea, de a nu mai suferi din complexe emoționale” a continuat el, spunând despre aceste persoane că au capacitatea de a se conecta direct la astral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel