Numerologie: Anul 2023, punct de cotitură. Alexandru T. Zărnoianu, atenționare: Cine se poate aștepta la un an dificil. ”Suferință din toate părțile”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Resource Database
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Resource Database

Numerologul Alexandru T. Zărnoianu a explicat cum este marcat anul 2023, care sunt cele mai importante aspecte.

"2023 este marcat de vibrația cifrei 7. Cu toate că este o cifră masculină, iar acestea semnifică prezența acțiunii în exterior, 7 are o nuanță mult mai profundă, subtilă și ne indică spre interior, pentru a putea lua cele mai bune decizii sau pentru a putea schimba ceva în exterior.

Iar pentru că tot am adus în discuție acest cuvânt - ”schimbare" - ca o temă secundară a anului 2023 avem și prezența cifrei 5 (din 23, 2+3=5). Tot o cifră masculină și ea, 5 ne vorbește despre schimbare, despre ieșirea din cadru, din zona de obișnuință. Ne indică, de asemenea, și spre imaginea de sine, spre o căutare a identității personale. Astfel, avem de a face în principal cu două cifre masculine ce în această combinație ne așterne fundația pentru transformarea interioară și ne oferă și cheia către aceasta: schimbarea percepției prin acțiune conștientă", a spus numerologul Alexandru T. Zărnoianu pentru DCNews.

"Ne blocăm, astfel, orice șansă la mai bine"

"Cine nu va depune un minim de efort pentru a ieși din aceleași bule mentale emoționale, informaționale, ci va continua să hrănească aceleași percepții limitate despre lume, se poate aștepta la un an mai dificil. Cât timp cât vom continua să blocăm energia lui 5 și a lui 7 prin suprimarea puterii personale (5) și prin a percepe totul ca o pedeapsă sau un efect al ”celor de sus” (guvernul, șeful, orice formă de autoritate) (7), continuăm pe panta descendentă a degradării personale și a suferinței din toate părțile. Ne blocăm astfel orice șansă la mai bine, orice oportunitate de a ne cunoaște adevărata esență, adevărata putere interioară, creativitatea și conexiunea cu acel ceva mai profund (indiferent de termenii folosiți: Divinitate, Dumnezeu, Sine Superior, Inteligență Cosmică, etc.).

Direcția acestui an este de a reuși să privim dincolo de ceața mentală, dincolo de obișnuințe, dincolo de judecată, de răzbunare și violență. Acest lucru se poate obține tot prin mijloacele lui 7: meditație, contemplare, prin antrenarea atenției, a minții și prin centrarea în spațiul interior. Toate au ca scop lărgirea orizontului nostru perceptual (5&7) pentru a putea cuprinde mai mult din ceea ce reprezintă Adevărul cu A, nu doar valența de ”adevăr” pe care o susține fiecare cu atât de multă vehemență, care este doar o mică fărâmă dintr-un peisaj mult mai vast", a mai spus numerologul.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel