Numărul de magie al lui Neptun, planeta care te învăluie. În ce semn era Neptun când te-ai născut și cum te ajută asta

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor David Balev
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor David Balev

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. Pe 12 aprilie 2022 Neptun a făcut o conjuncție cu Jupite în semnul Peștilor. 

Această conjuncție este un eveniment rar care se întâmplă o dată la 13 ani şi care schimbă radical lumea aşa cum am cunoscut-o până acum. Află mai jos mai multe despre Neptun, dar și în ce semn era când te-ai născut și cum te influențează asta. 


 
Din punctul de vedere al astrologiei, Neptun vorbește despre iluzie și dependență. Atunci când apare în astrogramă, în special amplificat de alte aspecte, cum ar fi cele cu Uranus sau Jupiter, de exemplu, poate să aducă dependența de alcool, droguri, dar și o mare iluzie. Este ca un număr de magie performat în fața ta, te vei lăsa instant vrăjit de puterile sale, te vei simți învăluit și nu îți vei da seama care sunt trucurile. 

Lui Neptun îi place misterul și îi place la nebunie să facă lucrurile să pară tot ceea ce nu sunt. Este precum o iluzie optică.  Influența sa aduce în discuție și problemele psihologice, dar și pe cele legate de sănătatea mintală. Pe de altă parte, Neptun te poate arunca în frică, e o planetă misterioasă care aduce la suprafață lumi întunecate. 

În schimb, ajută la tot ceea ce înseamnă artă vizuală, fotografie, cinematografie și îți schimbă pe loc percepția pe care o aveai până acum. Ai văzut ceva și deodată te freci la ochi și vezi lucrurile într-o cu totul altă lumină. 

Vorbim de conjuncția Jupiter (cel care amplifică) și Neptun (cel care te face să vezi în alte culori) într-un moment în care toți ne uităm la telefoane și petrecem foarte mult timp privind imagini și filmări din social media, subjugați de realitatea virtuală. 

Semnul în care se afla Neptun, când te-ai născut, are un rol asupra felului cum te conectezi la cel mai înalt nivel al creativității și divinității, precum și la practicile tale spirituale. Iar semnul în care se află Neptun îţi afectează creativitatea și spiritualitatea în acest moment. 

NEPTUN ÎN BERBEC: 1862-1875, 2025-2039

Practica și imaginația ta spirituală sunt active și se concentrează pe modul în care înțelegi identitatea. Care este diferența între spiritual și material? Neptun va intra din nou în Berbec în 2025, așa că ne vom pune astfel de întrebări și vom învăța să trăim cu răspunsul care se manifestă în urma experiențelor noastre.

NEPTUN ÎN TAUR: 1875-1888, 2039-2052

Te conectezi la imaginație și divinitate prin frumusețe și plăcere. Neptun în Taur te ajută să vezi toate modurile în care arta, estetica și povestirea vizuală îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri și profund conectați la o putere superioară.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel