Numărul cosmic - Semnificația anului nașterii. Numerolog: Reprezintă programul nostru pentru această viață

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Numerologul și scriitorul Cristian Terran a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre semnificația anului nașterii, pentru fiecare persoană.

Numerologul și scriitorul Cristian Terran a dezvăluit pentru Spectacola cum și în ce fel ne influențează ziua, luna și anul nașterii personalitatea noastră.

"Universul în care trăim este mecanic. Fiecare zi, lună, an, sunt elemente care ne dau informații clare și precise despre un om. Cunoscând aceste aspecte, putem să accesăm „manualul de utilizare” al fiecăruia dintre noi. Să presupunem că suntem în interiorul unei mașini și nu știm ce tip de autovehicul conducem. Dacă vrem să mergem pe un drum montan, ne putem împotmoli, putem să forțăm mașina dar nu vom reuși să mergem prea departe. Cunoscând ce tip de vehicul conducem, mașina de teren, de curse, SUV sau Jeep, avem o idee despre drumurile ce ne sunt accesibile și știm punctele forte pe care să punctăm.", a spus acesta pentru Spectacola.

Cum ne influențează data nașterii viața

"Numerologia este știința care se ocupă cu interpretarea calității fiecărui număr, care apare în data noastră de naștere. Astfel, ziua nașterii reprezintă caracterul nostru, programele karmice cu care am venit în aceasta viață, ne spune despre ce să ne ferim pentru a ne dezvolta. Luna nașterii reprezintă programul nostru social, cum ar trebui să ne raportăm la societate și la cei din jur, pentru a avea relații constructive, pentru a fi în slujba celor din jur și, implicit, a noastră, iar anul nașterii reprezintă programul nostru pentru această viață. Cum și prin ce mijloace să ajungem pe drumul destinului nostru.", a mai spus Cristian Terran. 

Cum calculezi numărul cosmic 

"Pentru a calcula ce ne este favorabil și care este calea noastră cea mai accesibilă în viață, în funcție de anul nașterii, e nevoie să facem doar un calcul simplu. Spre exemplu, suntem născuți în anul 1972. O să adunăm fiecare cifră 1+9+7+2 = 19 Apoi adunăm până ajungem la un singur număr: 1+9=10. În acest caz, 1 va fi numărul cosmic. Pentru anul 1986 avem următorul calcul: 1+9+8+6=24. 2+4=6 Astfel, 6 este numărul cosmic al celor născuți în 1986.", a continuat acesta.

Ce spune numărul cosmic despre tine

Număr cosmic 1  - Lecția vieții: să învețe să lucreze pe cont propriu, să conducă, să-și asume rolul de lider

Număr cosmic 2 - Lecția vieții: să învețe să lucreze în echipă, să negocieze, să-și valorifice emoțiile pozitive

Număr cosmic 3 - Lecția vieții: să întreprindă ceva pe cont propriu, să-și dezvolte capacitățile intelectuale

Număr cosmic 4 - Lecția vieții: să construiască o casă, ori să creeze ceva nou și durabil

Număr cosmic 5 - Lecția vieții: să se deschidă spre noutate și/sau să facă afaceri la nivel mare

Număr cosmic 6 - Lecția vieții: să ducă o viață în armonie și echilibru, să aibă o relație de cuplu, să creeze armonie și echilibru in jur

Număr cosmic 7 - Lecția vieții: să aibă credință, să se orienteze spre spiritualitate

Număr cosmic 8 - Lecția vieții: să obțină bunuri materiale și stabilitate financiară

Număr cosmic 9 - Lecția vieții: să aducă noutate în viața celorlalți, să facă acțiuni de binefacere, potrivit numerologului, Cristian Terran.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel