Nuanța de ruj pe care ar trebui să o porți, în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Hitesh Dewasi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Hitesh Dewasi

Rujul potrivit poate schimba total jocul, sporindu-ți încrederea, punându-ți în valoare personalitatea și chiar întorcând câteva capete. Cu toate acestea, găsirea nuanței perfecte de ruj care să se potrivească atât stilului tău, cât și obiceiurilor tale de frumusețe poate fi mai ușor de spus decât de făcut.

Berbec: Ruj roșu 

Adevărul este că, Berbec, atragi atenția în mod natural. Fiind semnul cardinal de foc al zodiacului, gravitezi spre poziții de conducere și cercuri de succes. Stilul tău de comunicare directă are ceva care îți deschide uși. Așadar, ai nevoie de un ruj puternic care să lase lumea să știe că vorbești serios înainte de a deschide gura - cum ar fi o nuanță de roșu catifelat închis.

"Cunoscute pentru natura lor pasională, Berbecilor le va plăcea să adauge un strop de culoare aromată în acest sezon", spune Stardust. "Pășește în puterea feminității cu un ruj roșu... îndrăzneț care radiază vibrații înalte cu ferocitate și curaj."

Taur: Ruj roz 

Fiind un semn de pământ, îți place să păstrezi lucrurile destul de simple în toate aspectele vieții. Fie că este vorba de decorul casei tale sau de stilul tău personal, liniile curate și elementele clasice înving întotdeauna. Iar când vine vorba de alegerea unei culori de ruj care să îți reprezinte personalitatea, ai putea fi surprinsă să afli că rozul nu este doar cea mai bună nuanță a ta, ci este și culoarea puterii tale zodiacale. "Fiind semnul zodiacal al frumuseții și romantismului, Taurii sunt cunoscuți pentru farmecul și eleganța lor taurină", explică Stardust, pentru bestlife.com. "Un ruj roz fard de obraz discret, dar clasic, se va coordona bine cu modul lor de a iubi tandru."

Gemeni: Luciu de buze transparent

În ciuda a ceea ce pot spune alții, nu ești cu două fețe, Gemeni. Cu toate acestea, ai probleme în a te răzgândi o dată la două zile. Fiind un semn de aer intelectual și cu gândire rapidă, îți place să ai mai multe opțiuni deschise în orice moment - ceea ce poate face dificilă alegerea unei nuanțe de ruj emblematice. Dar dacă de fiecare dată când starea ta de spirit se schimbă, la fel se întâmplă și cu culoarea buzelor tale? Un luciu de buze transparent funcționează bine pe buzele nude dacă vrei să ai un look casual, deși va adăuga strălucire și unei nuanțe de ruj mai strălucitoare atunci când vrei să condimentezi lucrurile.

Rac: Ruj argintiu

Ești cunoscută ca fiind îngrijitoarea sensibilă a zodiei, dar ai o latură senzuală care abia așteaptă să iasă la iveală. Fiind semnul guvernat de Luna emoțională și dramatică, nu ești străină de a te scufunda adânc în sentimentele tale și de a te conecta cu ceilalți la un nivel mai intim. Știi mai bine decât oricine cum să te exprimi, așa că ai nevoie de o nuanță de ruj care să îți reflecte aura misterioasă și seducătoare, ca un argint strălucitor. "Racul este cunoscut pentru faptul că este moale în interior, dar este dur la exterior", explică Stardust, "O nuanță metalică de ruj argintiu, ieșită din comun, este modalitatea perfectă de a aduce un omagiu conducătorului planetar al Racului - și de a le reaminti celorlalți că sunt mai mult decât pare!".

Leu: Ruj cu sclipici 

În mintea ta, Leu, fiecare moment este o șansă de a face o declarație, așa că nuanțele tradiționale de ruj nu vor fi suficiente. Fiind semnul guvernat de energia intensă și impunătoare a Soarelui, ești destul de incapabilă să te amesteci în mulțime. Și ce mod mai bun de a atrage atenția atât asupra buzelor tale, cât și asupra personalității tale amuzante, decât cu un ruj sclipitor?

"Leii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și dramatică, motiv pentru care acest ruj strălucitor și sclipitor le va permite să-și marcheze teritoriul oriunde dau târcoale", spune Stardust. Aceste gloss-uri cu sclipici funky sunt disponibile într-o varietate de nuanțe, așa că asigură-te că iei câteva pe care le poți asorta cu starea ta de spirit!

Fecioară: Culoarea piersică 

Ești lucidă și elegantă, Fecioară. Nu ești genul care să cumpere ceva pe un capriciu; totul în viața ta este ales după o analiză atentă. Iar când vine vorba de produse de înfrumusețare, preferi clasicii în locul tendințelor. Ești, de asemenea, foarte organizată și meticuloasă, așa că preferi machiajul la care nu trebuie să te gândești în timpul zilei cu program strâns - cum ar fi o pată de buze piersică de lungă durată. "Fecioara are nevoie de limite și are nevoie de un ruj care să reziste toată ziua fără agitație sau reaplicare", spune Stardust. Un colorant de buze de lungă durată este exact ceea ce își dorește "inima ta perfecționistă". În plus, culoarea subtilă de piersică nu se demodează niciodată, ceea ce o face o investiție demnă de urmat.

Balanță: Ruj auriu

Frumusețea este al doilea tău nume, Balanță. Fiind semnul guvernat de Venus, luxuriantă și romantică, te exprimi prin stilul tău. Întotdeauna cauți să te răsfeți când vine vorba de produse de înfrumusețare și nu ți-e teamă să experimentezi un pic. Așa că de ce să nu fii o trendsetter cu un ruj auriu regal?

"Dorințele de șampanie și visele de caviar sunt sloganul fiecărei Balanțe", spune Stardust, "Această nuanță aurie solidă și strălucitoare va permite Balanței să se simtă ca zeița bon vivant care este pe dinăuntru și pe dinafară". Și, încremenirile lor se vor asorta chiar și cu paharele lor de șampanie".

Scorpion: Rujul Deep Berry

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Scorpionii sunt considerați printre cele mai sexy semne zodiacale, datorită intuiției tale de semn de apă și capacității de a te conecta cu ceilalți la un nivel emoțional mai profund. Dar aura ta misterioasă și faimosul tău zâmbet sunt cele care îi înnebunesc cu adevărat pe oameni. Tânjești după intensitate în relațiile tale, iar un ruj de un roșu aprins intens va oglindi această putere și ferocitate. "Scorpionilor le place să facă o declarație - mai ales cu cel pe care îl sărută", spune Stardust. "Această nuanță roșie de fructe de pădure profundă va face pe oricine să vrea să se strângă la buza lor frumoasă și delicioasă ca un păcat."

Săgetător: Balsam de buze colorat

Ca aventurier al zodiacului, ești aici pentru a crea tendințe, nu pentru a le urma. Și, deși te mândrești cu faptul că te menții în formă și că arăți bine făcând asta, majoritatea rujurilor tradiționale nu vor ține pasul cu stilul tău de viață energic. Ai nevoie de o nuanță de buze care călătorește bine și care acoperă mai multe nevoi și utilizări. Un balsam de buze colorat este soluția perfectă de hidratare pentru a vă păstra un aspect proaspăt și strălucitor în timp ce cuceriți lumea.

Deoarece îți place, de asemenea, să schimbi lucrurile, "un pachet de nuanțe de buze înseamnă că nu trebuie să alegi doar una singură, ceea ce este ideal pentru Săgetătorul care caută schimbarea", sugerează Stardust. Folosește o nuanță subtilă cu SPF în timpul drumețiilor în timpul zilei, și trece la o nuanță mai profundă pentru cocktailuri.

Capricorn: Ruj mat

Ca dependent de muncă al zodiacului, oamenii ar putea glumi că nu ai timp să te răsfeți cu lucruri frivole, cum ar fi machiajul. Dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Ești mândră de felul în care te prezinți și, ca semn de cardinal pionierat, ai tendința de a investi în produse de frumusețe de bună calitate. Dacă vrei să adaugi un nou element de bază la colecția ta de machiaj, un ruj mat de culoare taupe este un amestec perfect de îndrăzneț și frumos. "Întotdeauna practică, îți dorești un ruj pe care să te poți răsfăța o singură dată și pe care să îl poți purta cu orice ocazie, motiv pentru care recomand o nuanță clasică de culoarea taupe pentru Capricorn", spune Stardust. Aceste nuanțe foarte pigmentate rezistă toată ziua, ceea ce, după cum subliniază Stardust, te va elibera pentru lucrurile la care ții cel mai mult.

Vărsător: Ruj negru 

Există vreo nuanță de ruj suficient de îndrăzneață pentru a se potrivi cu energia ta neînfricată? Cu Uranus, planeta rebeliunii, ca guvernator, ai tendința de a-ți atinge scopul cu cât te împingi mai mult împotriva curentului principal. De ce să nu-ți scoți rujul negru preferat din adolescență și să-l ridici la rang de modernitate cu un contur modern, cum ar fi un contur de buze colorat sau un finisaj ombre?

"Vărsătorilor le place să facă declarații de modă, ceea ce face ca o buză neagră șocantă, dar îndrăzneață, să fie [perfectă]", spune Stardust. Personalitatea ta unică va străluci cu siguranță cu această nuanță.

Pești: Ruj mov

Pești este dulcele romantic al zodiacului. Niciodată mulțumit să trăiești clipa, ești mereu pierdut într-o visare cu ochii deschiși și cauți să te înconjori de oameni, locuri și lucruri care îți amintesc de o amintire fericită. Când vine vorba de stilul tău, îți place să duci lucrurile într-o direcție mai artistică. Nu joci la sigur, așa că ai nevoie de o nuanță de ruj care emană vibrații capricioase și romantice, cum ar fi un mov pastelat moale.

"Mătăsoasă și fină, această nuanță violet de vis este completarea perfectă pentru orice rutină de machiaj a Peștilor", explică Stardust. "Nuanțele mov deschis sunt asociate cu energia romantică blândă, precum și cu luxul și regalitatea."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel