Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale: „Am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video…”

Data publicării:
Sursa foto: Nuomi Dinescu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Nuomi Dinescu, facebook

Nuami Dinescu este distrusă de dorul mamei sale. Au trecut 3 ani de când cea care i-a dat viață s-a stins din viață. 

Nuami Dinescu este devastată de dorul mamei sale. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață în urmă cu 3 ani de zile. Vedeta recunoaște că nu poate să treacă peste această durere și, pe zi ce trece, dorul de mama sa o îngenunchează. 

Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale

„Câteodată aș vrea să-mi mai joace mintea feste, să uit detalii,  să nu-mi mai amintesc emoțiile, înfrigurarea, liniștea atât de nefirească pe care o simțeam după trei săptămâni de speranță și rugăciune de iertare, de nevoie de bunătate divină pentru omul care se pregătea să plece  într-o lume în care a crezut mereu, fără urmă de îndoială, fără teamă, împăcat, liniștit”, a început să povestească Nuami Dinescu.

„Am idolatrizat-o pe mama”

Nuami Dinescu recunoaște că o poartă mereu în gând pe mama sa și uneori o strigă, în speranța că va putea să o mai strângă în brațe măcar o singură dată. Cele două au avut o relație foarte apropiată.

„Aseară am adormit târziu, mult după miezul nopții, pe la 5 m-am trezit cu amintirile atât de clare și cu imaginile atât de vii, nici nu știu de ce mă mir, au trecut doar 3 ani! Întreb în fiecare zi: "Unde ești, mamă? Pe unde ești?". Din fericire, am avut ceva de filmat, n-am stat acasă să retrăiesc  iar și iar imaginile care, de fiecare dată, din 19 aprilie până în 8 mai se derulează ca într-un film, cu o poveste sfâșietoare, al cărui final nu poate fi modificat.

Copilul din mine știe că atât cât a putut să facă pentru mama lui, a făcut. Am idolatrizat-o pe mama. Poate de aia mi-e și mai greu în perioada asta. 

În toamnă, când am terminat de renovat și pus mobila în bucătărie, am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video să-i arăt cum a ieșit. 

M-am uitat mult așa, în gol, în pauze, undeva, în mintea mea parcă o căutăm, undeva, în Univers, printre norii care au ținut atât de mohorât cerul într o zi de 8 mai. 

Mama e magia pe care o face Dumnezeu când ne trimite în lume. Așa cred. Și azi știu că dintre toate mamele din lume, pe mama a ales-o pentru mine, pentru noi patru”, și-a “strigat” actrița suferința.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel