"Nu te aștepți niciodată, nu-mi revin" Theo Rose și Sasha, prima noapte acasă. Ce a impresionat-o pe tânăra mămică

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose le-a povestit fanilor cum a fost prima noapte acasa, alături de fiul ei, Sasha. 

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista nu își mai încape în piele de fericire, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Proaspăta mămică a ajuns deja acasă cu fiul său, iar acum a povestit cum a fost  prima seară acasă alături de cei mic și care a fost experiența ei cu nașterea.

Theo Rose și Sasha, prima noapte acasă

Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista a povestit cum a fost prima noapte cu băiețelul ei, acasă, dar și cât de surprinsă a fost să vadă că lumea s-a gândit la ea și au asaltat-o cu sute de mesaje.  Vedeta recunoaște că încă nu realizează tot ce i se întâmplă și acum înțelege cu adevărat ce înseamnă să fii mamă. Totodată, Theo Rose le-a mărturisit fanilor că, încă de când a aflat că este însărcinată, a început să scrie într-un jurnal toate experiențele ei din perioada sarcinii, jurnal pe care vrea să i-l dea lui Sasha atunci când va fi adolescent.

„Mulțumesc încă o dată! Mi ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu  că mă urmărește multă lume dar nu te aștepți niciodată...toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie...Extraordinar!

E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele...o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva...eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez trebuie să-i  povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a povestit Theo pe Instagram.

Theo Rose: „Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”

Artista a ținut să-i mulțumească medicului care s-a ocupat de sarcina ei și care a ajutat-o să-l aducă pe lumea pe băiețelul ei, Sasha Ioan. 

„Aveam emoții amândouă. După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus: "Succes, doamna doctor! Știu ca sunteți nr. 1! Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”, a scris Theo Rose pe Instagram.

De ce a apelat Theo Rose la operația de cezariană

 Deși artista era convinsă că va naște natural și chiar se pregătea pentru acest lucru, ei bine medicii i-au recomandat să recurgă la operația de cezariană, și asta după ce s-au detectat câteva riscuri. 

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Citește și: Tradiția din bătrâni pe care Theo Rose a respectat-o după naștere. Anghel Damian, surprins de gestul vedetei: „Cine ai fi vrut? Fii sincer: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Ana Lesko?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel