"Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare". Ilinca Vandici, despre cum își gestionează bugetul: Folosim banii în scopuri comune

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici a vorbit despre modul în care ea, împreună cu partenerul ei de viață, își gestionează banii.

Prezentatoarea "Bravo, ai stil!", Ilinva Vandici, a povestit, în cadrul unui interviu, despre cum ea, împreună cu partenerul ei, reușesc să își gestioneze bugetul. Vedeta spune că în familia ei nu au fost niciodată probleme din această privință, iar banii câștigați de cei doi sunt mereu folosiți în scopuri comune.

„Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. Totul este ca la carte, lumea face lucruri, la nivel declarativ, exact așa cum ar trebui. În realitate, nu cred că lucrurile stau deloc așa. Suntem foarte buni cu toții la sfaturi, dar nu să le și urmăm. La noi în familie lucrurile sunt extrem de relaxate din punctul ăsta de vedere. Folosim banii și ai mei, și ai lui Andrei în scopuri comune, fără să ne gândim cine cheltuiește pentru ce.

Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii”, a povestit Ilinca Vandici, pentru Impact.ro.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel