„Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice” Andra, afectată de criticile primite vizavi de silueta sa

Data publicării:

Andra a recunoscut că a fost afectată de comentariile răutăcioase privitoare la silueta ei.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul timpului, vedeta a tot primit comentarii răutăcioase legate de silueta sa. Acum, artista a recunoscut că a fost un moment în care se lăsa afectată de toate criticile pe care le primea. 

Andra, afectată de criticile primite vizavi de silueta sa

Andra recunoaște că este un subiect sensibil pentru ea, însă, cu timpul, și-a dat seama că trebuie să țină cont doar de părerea oamenilor care o apreciază pentru cine este și cum este ea ca om, dincolo de toate prejudecățile și stereotipurile. 

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu. Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.

Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?. În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! ”, a spus Andra, pentru Viva!

Andra recunoaște că a apelat și la fasting, însă pe un termen destul de scurt. 

„Am încercat și Fasting, da. A dat rezultate pe termen scurt, că doar nu ai cum să nu slăbești dacă nu mănânci, nu? Dacă am o perioadă de repaos, poate fi, dar dacă am turnee, dacă am repetiții, am nevoie de energie, trebuie să mănânc echilibrat. Nu sunt în măsură să recomand eu diete, recomand oricui să discute cu un nutriționist.”, a mai spus artista. 

Andra: „Eu am fost afectată de comentariile răutăcioase”

Artista a recunoscut că a fost afectată de comentariile răutăcioase. Deși se numără printre puținele vedete care nu au apelat la intervenții estetice, nu exclude această variantă pe viitor.

„Nu știu dacă s-au schimbat vremurile. Acum se poate posta cu filtre însă, ne mai putem ascunde anumite lucruri în poze. Eu am fost afectată de comentariile răutăcioase, recunosc, dar nu foarte serios, pentru că știu cine sunt și nu cred că pot să fiu pe placul tuturor.

Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice, dar deocamdată recunosc că aș evita medicii și orice intervenție, chiar și neinvazivă. Sunt speriată de proceduri, de injecții, de orice. Aș vrea să evit durerea fizică pe cât posibil. Poate mă voi răzgândi cândva, nu știu.”, a mai spus Andra, pentru sursa menționată mai sus. 

Ce rutină de îngrijire are artista

„E foarte important să ai grijă de tine și eu nu sar nicio etapă, nici dimineața, nici seara. Încep cu o demachiere cu apă micelară, apă tonică și apoi aplic cremă hidratantă. Îmi fac un masaj profund la ten. Cel puțin o dată pe săptămână optez pentru o mască de tip șervețel, care acționează 5-15 minute.

Încerc să folosesc cremă cu factor de protecție în fiecare zi, indiferent de anotimp, ca să evit petele pigmentare și îmbătrânirea tenului. Mă duc și la saloane pentru tratamente faciale de hidratare, mi se pare foarte relaxant.”, a mai spus Andra. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel