Nu se mai ascunde. Madonna și-a etalat cicatricile cu mândrie. Cum arată artista după operație

Data publicării:

Madonna și-a expus cicatricile cu care a rămas în urma operației la șold la care a fost supusă anul acesta. 

Madonna este un artist excentric, avangardist, care nu ține cont de reguli și de trendurile modei. Deși colegele ei de breaslă își editează pozele și încearcă să pară perfecte pe rețelele de socializare, diva internațională a dat dovadă de o naturalețe ieșită din comun. Arrista în vărstă de 62 de ani și-a arătat cicatricile pe care le-a dobândit în urma unei intervenții chirurgicale. 

„Madame X este o supraviețuitoare”, a scris vedeta în dreptul imaginii. 

 

 

Anul trecut, vedeta s-a confruntat cu o serie de dureri fizice de nesuportat. Artista ajunsese să se deplaseze cu ajutorul cârjelor și chiar a fost în situația în care a fost necesar să își anuleze concertele.  Astfel că a decis să se lase pe mâna medicilor și accepte o intervenție chirurgicală la șold. În urma operației, picioarele Madonnei au rămas pline de cicatrici.

 

În noiembrie, imediat după operație, artista le-a arătat fanilor piciorul bandajat și le-a transmis un mesaj motivațional.

„Madame X este o supraviețuitoare #newmoon #miracles.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel